xacti Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 SIema. Czasem rozmawiam z roznymi osobami pare razy, no i potrzebuje zmiennego ip, zeby nie wiedzieli, ze to ja ;) jakiego programu do tego uzyc? :) (najlepiej cos darmowego) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 żadnego, wystarczy w przeglądarce lub komunikatorze ustawić serwer proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 żadnego, wystarczy w przeglądarce lub komunikatorze ustawić serwer proxyA jak ustawić serwer proxy? Jeśli ja używam mozilli wystarczy włączyć opcję automatycznego ustawienia serwera proxy czy trzeba to ręcznie ustawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) musi być ustawiony ręcznie na jeden z podanych np: TU (nie wszystkie działają dobrze więc trzeba próbować) Edytowane 21 Listopada 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 musi być ustawiony ręcznie na jeden z podanych np: TU (nie wszystkie działają dobrze więc trzeba próbować) A mógłbyś dać screen jak to ustawić i gdzie co wpisać? Dużo tego jest,a za bardzo nie jestem obadany w temacie :mur: :mur: z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) ADRES IP = Adres IP serwera proxy z listy PORT = Port serwera proxy co nie wskazane bez zmian 80.249.72.180:80 = [Adres IP]:[port] Edytowane 21 Listopada 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 ADRES IP = Adres IP serwera proxy z listy PORT = Port serwera proxy co nie wskazane bez zmian 80.249.72.180:80 = [Adres IP]:[port] Tam gdzie pisze port mam dać 1? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 wpisać numer portu serwera np: 80 lub 8080 lub 3128 itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 wpisać numer portu serwera np: 80 lub 8080 lub 3128 itd...Nic nie działa oprócz 0. Jako serwer proxy wpisalem nr ip ktory podales i net dziala tylko jak wpisze 0. Co mam tam wpisac dokładnie? Sorki ale jestem strasznym laikiem w tej dziedzinie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Pokazal Ci przeciez liste serwerow proxy - wymieraj i testuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Pokazal Ci przeciez liste serwerow proxy - wymieraj i testuj.Właśnie wiem że mam sobie potestować tylko nie wiem dokładnie co wpisać w port. Mam np nr ip:216.208.255.146:19850 więc w port mam wpisać 19850 ?? Edytowane 21 Listopada 2006 przez lukmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 A tak przy temacie - zna ktos adres polskiego serwera proxy, ktory laczy w sobie dobrodziejstwa high anonymity i przyspieszania ladowania stron...... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 A tak przy temacie - zna ktos adres polskiego serwera proxy, ktory laczy w sobie dobrodziejstwa high anonymity i przyspieszania ladowania stron...... ?Właśnie wiem że mam sobie potestować tylko nie wiem dokładnie co wpisać w port. Mam np nr ip:216.208.255.146:19850 więc w port mam wpisać 19850 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 To co jest po dwukropku to wlasnie port. Zatem jak masz podany adres 216.208.255.146:19850 to w pole IP proxy wpisujesz 216.208.255.146, a w pole port proxy wpisujesz 19850. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 hmmm tylko moj problem polega na tym ze chodzi o rozmowe przez gygy ;) a wiec potrzebuje czegos programowego co by zmienilo ip dla wszystkich prgramow na raz... kiedys bylo cos takiego jak steganoes... cos takiego ;) ale nie wiem czy to cos dawalo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Zainstaluj konnekta, jeśli nie masz włączonej wtyczki do przesyłania plików (kTransfer) to nie widać twojego "ajpi"... Edytowane 22 Listopada 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 hmmm tylko moj problem polega na tym ze chodzi o rozmowe przez gygy ;) a wiec potrzebuje czegos programowego co by zmienilo ip dla wszystkich prgramow na raz...GG tez obsługuje proxy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 aha. dzieki za odp :) 'tylko, ze te ip co podaliscie albo nie dzialaja albo wszystko z opoznieniem strasznie idzie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Jak znajdziesz dobre proxy z Polski (na tej liście to jest 7 strona) to pingi będą małe. Gdy używasz proxy z Algierii czy USA to trudno się dziwić, że są "straszne opóźnienia" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 thx :* juz jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...