Vardamir Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Witam ! Chciałbym sie poradzić, jaką pamięć wybrać pod Abit IS-7 ? Moja płyta obsługuje DIMM single/dual channel DDR 400/333/266. Aktualnie posiadam Seitec DDR 512 MB 200 Mhz. I praca z tym to :mur: Wolałbym kupić coś na 400 Mhz DDR dual, ale nie mam pojęcia co. I nie wiem też czy zostawić tego Seiteca i dołożyć dual czy wymienić go? (mam 4 gniazda) Prosze o pomoc . :-| Edytowane 21 Listopada 2006 przez Vardamir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris1981 Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Zależy do czego używasz kompa. Jak do bazgrania w Wordzie, sprawdzania poczty itd. to starczy Ci dual kit Goodramm albo coś w tym guście. Jak chcesz pograć w BF2 na max detalach to wal HyperX'y albo inne Patrioty, ale to zależy od reszty sprzętu. Napisz jaki masz kongfig kompa. Aha i żadnego dokładania, te Seitec wywal i kup dwie kości w zestawie (kit). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 chyba to trzeba ugryźć z innej strony ;) do bf2 dużo,, dobrej pamięci potrzeba do zabawy w kręcenie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris1981 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Lol jakie kręcenie? My tu mówimy tylko o wymianie pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 Czekam właśnie na SanDiego + DFI LanParty RDX200 i szukam niedrogiej pamięci. Na początek 512MB, później jak tylko fundusze będą pozwalały dołożę kolejne 512MB itd. :) Mam na ten cel maksymalnie 230pln'ów. Chciałbym coś trochę do OC. Kingston HyperX będą dobre? Musiałbym je kupić na Allegro bo pewnie nigdzie na mieście nie znajdę w przystępnej cenie, za to mam możliwość zakupu pamięci A-DATA, TWINMOS, KINGMAX. Może poprostu kupić najtańsze GoodRam'y czy Kingston i nie będzie różnicy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris1981 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Ale powiedz mi do czego ma być ta pamięć? Gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Głównie do gier :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris1981 Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 Jak do gier to bierz HyperX - małe timingi i przy tym pełne wykorzystanie magistrali, widać większą wydajność w grach. Sam mam HyperX z timingami 2,3,2,6 na 400Mhz i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...