aerial Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Zaczynaja sie pojawiac te klawiatury na allegro (zbliza sie premiera w Polsce) wiec czas zeby powstal temat :wink: allegro: :arrow: http://allegro.pl/search.php?string=tarant...1&country=1 ~355zl na starcie :lol: Edytowane 21 Listopada 2006 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) W życiu bym tyle na klawiaturę nie wydał. Ale swój wygląd ma. Edytowane 21 Listopada 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 imo G15 to lepszy wybór - lepiej wyposażona, uniwersalna, jakość wykonania równie wysoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Klawiera mega wypas , bardzo mi sie podoba , ale cena??? - NO WAY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Mnie mój Logitech w zupełności wystarczy. Potwierdzam zdanie kolegów że klawiatura bardzo fajnie się prezentuje ale cena normalnie powala na kolana nawet najsilniejszego. Panowie! Z lekka cena dobijająca :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...