adbok Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Czesc Mam problem ze sluchawka Noki BH-202. Kupilem ja kilka dni temu naladowalem wlaczylem ... ale nie moge jej polaczyc z telefonem ;( Telefon jej nie wykrywa ;( Co moge w takiej sytulacji zrobic ? Moj telefon to Nokia 9300i Pozdrawiam Edytowane 21 Listopada 2006 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja meczylem sie ze sluchawka o2blue i 6600. Tajemnicze trzymanie 7 sekund przycisku na sluchawce nie za kazdym razem dzialalo poprostu. 4 godziny zmarnowalem nad tym i przypadkiem udalo mi sie sparowac. Sprawdz na stronie producenta instrukcje obslugi. Bo ta sluchawka na pewno dziala z 9300i. Poprobuj z trzymaniem i tym miganiem. To jest popieprzone przyznaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jeżeli słuchawka jest sprawna to jest to banalne. Sprawdz we właściwościach BT w telefonie czy masz ustawione Ukryty/Hidden BT. Na czas sparowania ustaw na widoczny/shown to all. Przeczytaj instrukcję od słuchawki i musi działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Jeżeli słuchawka jest sprawna to jest to banalne. Sprawdz we właściwościach BT w telefonie czy masz ustawione Ukryty/Hidden BT. Na czas sparowania ustaw na widoczny/shown to all. Przeczytaj instrukcję od słuchawki i musi działać. no i dziala :) w instrukcji nie pisalo nic o przytrzymaniu przycisku przez 10s ;) hehe Juz dawno sobie z tym poradziem a o temacie kompletnie zapomnialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...