Skocz do zawartości
adbok

Sluchawka Nokia Bh-202

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Mam problem ze sluchawka Noki BH-202. Kupilem ja kilka dni temu naladowalem wlaczylem ... ale nie moge jej polaczyc z telefonem ;( Telefon jej nie wykrywa ;( Co moge w takiej sytulacji zrobic ?

Moj telefon to Nokia 9300i

Pozdrawiam

Edytowane przez adbok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja meczylem sie ze sluchawka o2blue i 6600. Tajemnicze trzymanie 7 sekund przycisku na sluchawce nie za kazdym razem dzialalo poprostu. 4 godziny zmarnowalem nad tym i przypadkiem udalo mi sie sparowac.

Sprawdz na stronie producenta instrukcje obslugi. Bo ta sluchawka na pewno dziala z 9300i. Poprobuj z trzymaniem i tym miganiem. To jest popieprzone przyznaje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli słuchawka jest sprawna to jest to banalne.

Sprawdz we właściwościach BT w telefonie czy masz ustawione Ukryty/Hidden BT. Na czas sparowania ustaw na widoczny/shown to all. Przeczytaj instrukcję od słuchawki i musi działać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli słuchawka jest sprawna to jest to banalne.

Sprawdz we właściwościach BT w telefonie czy masz ustawione Ukryty/Hidden BT. Na czas sparowania ustaw na widoczny/shown to all. Przeczytaj instrukcję od słuchawki i musi działać.

no i dziala :) w instrukcji nie pisalo nic o przytrzymaniu przycisku przez 10s ;) hehe

Juz dawno sobie z tym poradziem a o temacie kompletnie zapomnialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi