adbok Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Czesc Mam problem ze sluchawka Noki BH-202. Kupilem ja kilka dni temu naladowalem wlaczylem ... ale nie moge jej polaczyc z telefonem ;( Telefon jej nie wykrywa ;( Co moge w takiej sytulacji zrobic ? Moj telefon to Nokia 9300i Pozdrawiam Edytowane 21 Listopada 2006 przez adbok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja meczylem sie ze sluchawka o2blue i 6600. Tajemnicze trzymanie 7 sekund przycisku na sluchawce nie za kazdym razem dzialalo poprostu. 4 godziny zmarnowalem nad tym i przypadkiem udalo mi sie sparowac. Sprawdz na stronie producenta instrukcje obslugi. Bo ta sluchawka na pewno dziala z 9300i. Poprobuj z trzymaniem i tym miganiem. To jest popieprzone przyznaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Jeżeli słuchawka jest sprawna to jest to banalne. Sprawdz we właściwościach BT w telefonie czy masz ustawione Ukryty/Hidden BT. Na czas sparowania ustaw na widoczny/shown to all. Przeczytaj instrukcję od słuchawki i musi działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Pigmej napisał(a): Jeżeli słuchawka jest sprawna to jest to banalne. Sprawdz we właściwościach BT w telefonie czy masz ustawione Ukryty/Hidden BT. Na czas sparowania ustaw na widoczny/shown to all. Przeczytaj instrukcję od słuchawki i musi działać. no i dziala :) w instrukcji nie pisalo nic o przytrzymaniu przycisku przez 10s ;) hehe Juz dawno sobie z tym poradziem a o temacie kompletnie zapomnialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...