Vaakos Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Witam , kupiłem wczoraj monitor BenQ FP92E i jakość obrazu nie jest najlepsza . Nie zainstalowalem sterowników producenta ponieważ płyta uległa uszkodzeniu a na stronie nic o sterownikach nic . Może mi ktoś podać link z innego źródła do sterowników. Bardzo prosze pozr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Jeżeli masz Win XP nie potrzebujesz sterów, ale... http://www.benq.com.pl/serviceandsupport/d...m?productline=5 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 ustawiłeś natywaną rozdzielczość(1280x1024)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaakos Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) ok ... a jak ustawić najlepiej w opcjach nvidii ... ja jedynie dalem "gamma" na 0.85 i wedlug mnie jest lepiej Edytowane 22 Listopada 2006 przez Vaakos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 A może zmień przewód sygnałowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...