Arkay Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 kupiłem biostara K8T890 A9 s.939 no i na dodatek Athlon 64 3000+ nie chce sie krecic. Maxymalnie 9 x 231 MHz czy da sie to jakos odblokować. Czytałem że ten athlon kręci się nawet do 3000 MHz a tu nie da rady. Pomocy !!!!!!!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Athlonik może tak ale nalepszych płytach. Napisz jakie chłodzenie i jakie temperatury. Poza tym zmieniałeś dzielnik pamięci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 pomimo ze chipset plyty to VIA K8T890 i fanboye nForce'a powinni protestowac to da sie na nim sporo podkrecic. Napisz reszte podzespolow, temperatury, napiecia oraz dzielniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkay Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Narazie chlodzenie mam oryginalne box'owe oprócz tego athlona i biostara do tego jest 768 mb goodram 400Mhz i radek 9250. Czy może o tym decydować że przy zasilaczu od kabla ATX ma 20 pinów a w płycie głównej 24 piny.Niby są tam niskie napiecia ale kto wie . Szczerze mówiąc jeśli chodzi o o/c to jestem laikiem i nie wiem o co codzi z tymi dzielinikami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 To najpierw poczytaj OC A64, i dopiero zadawaj pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...