Skocz do zawartości
Szymon

hERCULES 8500LE - gdzie kupic?

Rekomendowane odpowiedzi

jakies dobre sklepy netowe gdzie moga byc na stanie? I czy w ogole to jesze kupie czy sa juz tylko 9100? :-). Dzieki z gory za odopowiedz :-). I co sadzicie ze lepsze radeon 9000pro gigabyte czy ta karta? Po za tym jak sie maja inne radeony w stosunku do tego. Bo bede miec troche ponad 400 zł mysle 450 w porywach. I czytalem forum stwierdzilem ze ten hercules to best choice, ale moge sie mylic, moze inni maja inne zdanie :-). czekam na opinie, bylbym bardzo wdzieczny za rozne l;inki do testow jezeli ktos posiada itp. Thx :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w barwkompie nie ma juz dluzszy czas z tego co widze :-(. Co do krakowa to nie wiem gdzie to (sklep nie krakow:-) ) musialbym zamawiac, legitymaxcje mi szlag trafil 20 zł za bilet :-) eee... a jak sadzicie jezeli chodzi o wydajnosc kart? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w barwkompie nie ma juz dluzszy czas z tego co widze :-(. Co do krakowa to nie wiem gdzie to (sklep nie krakow:-) ) musialbym zamawiac, legitymaxcje mi szlag trafil 20 zł za bilet :-) eee... a jak sadzicie jezeli chodzi o  wydajnosc kart? :)

BIT jest zaraz przy rynku, a rynek blisko dworca, trafisz bez problemu :D

Wydajność już była x razy wałkowana, ale dla przypomnienia:

R9000<R9000Pro<8500LE ( 9100 )<8500.

A w necie to chyba tylko w siriusie, ja tam kupowałem tyle, że przyjechałem osobiście po karte po uprzedniej rezerwacji, teraz jest chyba dostępna na telefon.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzwonilem do dystrybutora Herculesa w Polsce a mianowicie VERACOMP i tam dowiedzialem sie ze 8500 skonczyly sie i nowych nie bedzie. Maja natomiast niebawem pojawic sie 9100/9100L w "atrakcyjnej cenie"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chłopie przecierz ty jestes z katowic na giełdzie przy pkp kupisz tego radka za 420zł a nawet taniej na gwarancji of course

chlopie to chbya mowisz o innej gieldzie pod pkp albo mie sie coz rzucilo na oczy. Bo na tej na ktorej jestem srednio raz w tygodniu , jest syf, brud, malaria i kupa kutasow sprzedajacych radeony super firm "kogucik". Powiedz dokladnie gdzie wsidziales tego hercules`a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SZYMON: ja bym ci polecił ORYGINAŁ ATI lub GIGABYTE 8500LE to najlepszy wybór, chociaż sam mam herculesa, ale kupiłem go dla jakości... jak masz troche więcej "zaskurniaków" to może Ci sprzedam moją ? ale to na priv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SZYMON: ja bym ci polecił ORYGINAŁ ATI lub GIGABYTE 8500LE to najlepszy wybór, chociaż sam mam herculesa, ale kupiłem go dla jakości... jak masz troche więcej "zaskurniaków" to może Ci sprzedam moją ? ale to na priv

Mk1 ale oryginal ati kupie w katowicach bez problemu? :-). Po za tym strasznie sie nagrzalem na herc`a :-). Ale widze ze znowu bedzie problem :-(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a ja mam taki sklepik w ktorym mi sprowadza ,a za karte zapalce 430 zl 

Ps Goofy wynik moglbybyc lepszy ale to na nie podkreconym procku i grafie ??.A ile ja bede mial na procku 9x143 i tym rakdu

fajnie songoku, to moze mnie tez by sprowadzili? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...