Szymon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jakies dobre sklepy netowe gdzie moga byc na stanie? I czy w ogole to jesze kupie czy sa juz tylko 9100? :-). Dzieki z gory za odopowiedz :-). I co sadzicie ze lepsze radeon 9000pro gigabyte czy ta karta? Po za tym jak sie maja inne radeony w stosunku do tego. Bo bede miec troche ponad 400 zł mysle 450 w porywach. I czytalem forum stwierdzilem ze ten hercules to best choice, ale moge sie mylic, moze inni maja inne zdanie :-). czekam na opinie, bylbym bardzo wdzieczny za rozne l;inki do testow jezeli ktos posiada itp. Thx :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 W sklepie BIT w Krakowie moga sprowadzic na zamowienie za 439 PLN. Nie prowadza chyba sprzedazy wysylkowej, ale mozesz przeciez przyjechac..calkiem niedaleko masz :wink: P.S. 439zl to dobra cena? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 barwkomp:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 w barwkompie nie ma juz dluzszy czas z tego co widze :-(. Co do krakowa to nie wiem gdzie to (sklep nie krakow:-) ) musialbym zamawiac, legitymaxcje mi szlag trafil 20 zł za bilet :-) eee... a jak sadzicie jezeli chodzi o wydajnosc kart? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 www.sirius.pl ale cholernie tam drogo to i jeszcze www.komputronik.pl i www.barwkomp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 w barwkompie nie ma juz dluzszy czas z tego co widze :-(. Co do krakowa to nie wiem gdzie to (sklep nie krakow:-) ) musialbym zamawiac, legitymaxcje mi szlag trafil 20 zł za bilet :-) eee... a jak sadzicie jezeli chodzi o wydajnosc kart? :)BIT jest zaraz przy rynku, a rynek blisko dworca, trafisz bez problemu :D Wydajność już była x razy wałkowana, ale dla przypomnienia: R9000<R9000Pro<8500LE ( 9100 )<8500. A w necie to chyba tylko w siriusie, ja tam kupowałem tyle, że przyjechałem osobiście po karte po uprzedniej rezerwacji, teraz jest chyba dostępna na telefon. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ok, dzieki. Bylby jeszce ktos w stanie podac mi numer tel. i dokladny adres do tego BIT`a? albo moze jaksa stornke maja? i dzieki za przypomnienie wydajnosci ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 chłopie przecierz ty jestes z katowic na giełdzie przy pkp kupisz tego radka za 420zł a nawet taniej na gwarancji of course Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Dzwonilem do dystrybutora Herculesa w Polsce a mianowicie VERACOMP i tam dowiedzialem sie ze 8500 skonczyly sie i nowych nie bedzie. Maja natomiast niebawem pojawic sie 9100/9100L w "atrakcyjnej cenie" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 chłopie przecierz ty jestes z katowic na giełdzie przy pkp kupisz tego radka za 420zł a nawet taniej na gwarancji of course chlopie to chbya mowisz o innej gieldzie pod pkp albo mie sie coz rzucilo na oczy. Bo na tej na ktorej jestem srednio raz w tygodniu , jest syf, brud, malaria i kupa kutasow sprzedajacych radeony super firm "kogucik". Powiedz dokladnie gdzie wsidziales tego hercules`a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Bylby jeszce ktos w stanie podac mi numer tel. i dokladny adres do tego BIT`a? albo moze jaksa stornke maja? www.bit.krakow.pl - tam jest nr.tel. i adres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 a wie ktoś może gdzie we Wrocławiu moge kupić tą karte był bym zaj***cie wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 SZYMON: ja bym ci polecił ORYGINAŁ ATI lub GIGABYTE 8500LE to najlepszy wybór, chociaż sam mam herculesa, ale kupiłem go dla jakości... jak masz troche więcej "zaskurniaków" to może Ci sprzedam moją ? ale to na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 znalazłem na allegro :-) i popatrz nawet ktoś z naszego miasta: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10312306 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 takiego samiutkiego co na aukcji mam :) te zakupionego w niemczech , tez z wyzszymi taktowaniami niz w polsce , pelna kulturka za 99euro chyba zaczne tez tak zarabiac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 co do gigabayta to raczej nie masz juz szans :( pytałem w hurtowni w niemczech i powiedzeli ze podzwonia moze sprowadza , niestety nie sprowadzili :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andersen Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 znalazłem na allegro :-) i popatrz nawet ktoś z naszego miasta:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=10312306 Niestety osoba wystawiajaca karte nieudziela gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ale zawsze mozesz isc do jakiegos sklepu powiedziec zeby ci naprawili i zaplacic im potem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Trochę OT ale zadam pytanie: czy na tej karcie +A 1.7+ +512ram +msikt4 wynik 7700 3d markow to za malo ?czy w normi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 hehe a ja mam taki sklepik w ktorym mi sprowadza ,a za karte zapalce 430 zl Ps Goofy wynik moglbybyc lepszy ale to na nie podkreconym procku i grafie ??.A ile ja bede mial na procku 9x143 i tym rakdu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Trochę OT ale zadam pytanie: czy na tej karcie +A 1.7+ +512ram +msikt4 wynik 7700 3d markow to za malo ?czy w normi ?Malo, powinieneś mieć IMO ok 8100-8200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 http://www.simmtech.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 SZYMON: ja bym ci polecił ORYGINAŁ ATI lub GIGABYTE 8500LE to najlepszy wybór, chociaż sam mam herculesa, ale kupiłem go dla jakości... jak masz troche więcej "zaskurniaków" to może Ci sprzedam moją ? ale to na priv Mk1 ale oryginal ati kupie w katowicach bez problemu? :-). Po za tym strasznie sie nagrzalem na herc`a :-). Ale widze ze znowu bedzie problem :-(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 hehe a ja mam taki sklepik w ktorym mi sprowadza ,a za karte zapalce 430 zl Ps Goofy wynik moglbybyc lepszy ale to na nie podkreconym procku i grafie ??.A ile ja bede mial na procku 9x143 i tym rakdu fajnie songoku, to moze mnie tez by sprowadzili? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilopez Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 pewnie na siriusie bo w komputroniku nie ma są tylko bliżniacy 9100 no-name Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...