djsilence Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Nowy komp: C2duo E6600 @2,4ghz, plyta asus P5W DH Deluxe 1GB single channel kingston Asus GF 7900GS Cos malo tych punktow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208193 Ile byś chcial? Zrob marka 03 i porownaj z tym co tu linka dalem, bo na 05 nie bylo jeszcze aktualizacji, a jka to zrobilem to nie bylo jeszcze 7900gs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=208193 Ile byś chcial? Zrob marka 03 i porownaj z tym co tu linka dalem, bo na 05 nie bylo jeszcze aktualizacji, a jka to zrobilem to nie bylo jeszcze 7900gs.Podkręć grafę i procka za free będziesz miał więcej :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zioper Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) Ja wg wykresu powinienem wykrecic karta ok. 6500 pkt :) A wyciagam 2000 :( Edytowane 21 Listopada 2006 przez zioper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Ja wg wykresu powinienem wykrecic karta ok. 6500 pkt :) A wyciagam 2000 :(Pobaw się sterownikami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zioper Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 No mam najnowsze... Ale to chyba zasilka :) Ale nie bede sie tu rozpisywal bo juz zalozylem o tym temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmen Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 No mam najnowsze... Ale to chyba zasilka :) Ale nie bede sie tu rozpisywal bo juz zalozylem o tym temat :)Jaki masz zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Jaki masz zasilacz?pewnie ten z podpisu ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 szczerze djsilence, ten wyniczek jest tragiczny u mnie 7900GS@590/1600 + a64@2,75 + 2gb ram -> ponad 20k, 2005 -> ponad 8k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 w avarcie masz 78gtx... zmieniłeś ją na 79gs :o ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 Ja wg wykresu powinienem wykrecic karta ok. 6500 pkt icon_smile3.gif A wyciagam 2000 icon_sad2.gifA masz zainstalowane sterowniki od płyty głównej, czyty system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 lol jak zmieniłeś 78gtx na 79gs to jesteś ziom.... 78gtx jest od 79gt lepsza a co dopiero od 79gs :mur: moze nie w smarkach, ale smarki kłąmią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 A czy przy moim sprzęci (konf. I) te wyniki są odpowiednie?? (podane w profilu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 w avarcie masz 78gtx... zmieniłeś ją na 79gs :o ??Jesteś tak głupi sam z siebie czy Ci z to płacą? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 A wracając do tematu, to 3DMarki to tylko i wyłącznie sterowniki. Przykład - komp z siga, jakieś tam sterowniki - 3dm03 koło 7k, zmiana sterowników na 96.89 XG i już 15,2k :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 A czy przy moim sprzęci (konf. I) te wyniki są odpowiednie?? (podane w profilu)W poprzednim moim poście masz linka do wykresu, na którym możesz to sprawdzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 (edytowane) W poprzednim moim poście masz linka do wykresu, na którym możesz to sprawdzić.Ten twój wykresik jest lekko do niczego bo mam wyniki jak 7900gtx :lol: A tyle podkręcenie 7900gs raczej dać nie powinno :? djsilence Tu masz ile mniej więcej powinieneś mieć: klik i klik2 Edytowane 21 Listopada 2006 przez KiMR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jesteś tak głupi sam z siebie czy Ci z to płacą? :lol:nie rozumiem.... forumowicz miał poprzednio 78gtx, może powiesz że 79gs jest wydajniejsza ?? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 nie rozumiem.... forumowicz miał poprzednio 78gtx, może powiesz że 79gs jest wydajniejsza ?? :lol2: 4 potoki mniej, ale duzo wyzsze takty w GS i moze byc szybsza niz 7800GTX "78gtx jest od 79gt lepsza" taka sama liczba potokow i takty troszke wyzsze. zreszta zobacz na porownanie na std... i nie mow, ze GTX sie lepiej kreci.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 To jest drugi komp. Calkiem nowy. w Sigu jest AMD venice itd, a tu mowa o C2duo 7900gs... Pobawie sie sterownikami. system jest swierzy. wg. tabelek punktów jest odpowiednio. Sprobuje go podkrecic i zobacze co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 heh ale robiłem porównanie z kumplem, mającym identycznego kompa jak ja (oprócz ramów, on ma szybsze g.skill :P, no grafiki - ma 79gt...) test w fear... no i wygrała moja gtx :P nie pamietam dokladnie jaka różnica... jak mi dojdzie bloczek na cpu to sprawdzę dokładnie i znajdę w archiwum gg ile miał kumpel ;] pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 heh ale robiłem porównanie z kumplem, mającym identycznego kompa jak ja (oprócz ramów, on ma szybsze g.skill :P, no grafiki - ma 79gt...) test w fear... no i wygrała moja gtx :P nie pamietam dokladnie jaka różnica... jak mi dojdzie bloczek na cpu to sprawdzę dokładnie i znajdę w archiwum gg ile miał kumpel ;] pozdr jak chcesz to mozemy sie pobawic w testy, teraz mam 7900gt a z gs'a chyba gdzies mam zapisane wyniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 okay, tylko na bloczek cpu czekam... chętnie przekonam się co lepsze :P no i narazie to mam fear tylko i smarki :P ale do weekendu carbon będzie i gothic 3 pewnie no i call of juarez jeszcze gdzies nabank lezy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 to u mnie fear i marki a z samochodowek to bardziej ambitne tytuly :) co bedziesz na bloczek czekal, ja tam mam boxa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 a ja x2 oem kupiłem :PP noo toca 3 też się znajdzie ;) widisz mój sig ?? :D bloczku nie mam to linków zamiast tych nudnych tytułów nie mogę wstawić :mur: "\\ SuperPi1mb // SuperPi32mb \\ 3Dmark01 // 3Dmark03 \\ 3Dmark05 // 3Dmark06\\ " :D ale Ty e63 masz :D to na default "za karę" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 na dzien dobry masz latwo [; jeszcze stary cfg [; Intel Pentium D 805 taktowany zegarem 3600MHz ASUS P5WD2 i955X 2*512MB DDR2 720MHz CL3-4-3-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 ehh detale wysokie tzn, :P ? daj na fulla ja na wysokich ne gram :) najlatwiej będzie w opcjach głównych komputer maximum i grafika maximum oraz 1280x1024 :) bloczek dojdzie jutro, narazie moja gtx zbiera siły do boju leżąc przedemną i bacznie obserwując wykres :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 ehh detale wysokie tzn, :P ? daj na fulla ja na wysokich ne gram :) najlatwiej będzie w opcjach głównych komputer maximum i grafika maximum oraz 1280x1024 :) bloczek dojdzie jutro, narazie moja gtx zbiera siły do boju leżąc przedemną i bacznie obserwując wykres :PP detale wysokie => opcje wydajnosci 2*"wysokie" ;] takie wyniki mialem to dalem i to jeszcze z padacznej karty z jeszcze fajniejszym prockiem ;) Ty czekasz na bloczek to ja poczekam na cruciale, bo juz powinny z claka jechac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 ja tam na poczciwych team groupach ddr1 jadę więc nie wydziwiaj :P jutro zmontuje kompa to dam jakieś wyniczki - na moje usprawiedliwienie (z góry 8)) mam zasyfiony sys :(... może wyniki pójdą pm'kami ( żeby za bardzo ot nie robić :]) ?? jak fajnie wyjdzie to potem topic zrobie jakie to 78gtx niedocenione jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 moj sys tez nie jest 1 mlodosci ;] do uslyszenia na PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...