Skocz do zawartości
djsilence

Za Malo 3d Markow ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość 05_03_1992

lol jak zmieniłeś 78gtx na 79gs to jesteś ziom.... 78gtx jest od 79gt lepsza a co dopiero od 79gs :mur: moze nie w smarkach, ale smarki kłąmią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W poprzednim moim poście masz linka do wykresu, na którym możesz to sprawdzić.

Ten twój wykresik jest lekko do niczego bo mam wyniki jak 7900gtx :lol: A tyle podkręcenie 7900gs raczej dać nie powinno :?

djsilence Tu masz ile mniej więcej powinieneś mieć: klik i klik2

Edytowane przez KiMR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

Jesteś tak głupi sam z siebie czy Ci z to płacą? :lol:

nie rozumiem.... forumowicz miał poprzednio 78gtx, może powiesz że 79gs jest wydajniejsza ?? :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie rozumiem.... forumowicz miał poprzednio 78gtx, może powiesz że 79gs jest wydajniejsza ?? :lol2:

4 potoki mniej, ale duzo wyzsze takty w GS i moze byc szybsza niz 7800GTX

"78gtx jest od 79gt lepsza"

taka sama liczba potokow i takty troszke wyzsze. zreszta zobacz na porownanie na std... i nie mow, ze GTX sie lepiej kreci....

post-5013-1164200303_thumb.jpg

post-5013-1164200321_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

heh ale robiłem porównanie z kumplem, mającym identycznego kompa jak ja (oprócz ramów, on ma szybsze g.skill :P, no grafiki - ma 79gt...) test w fear... no i wygrała moja gtx :P nie pamietam dokladnie jaka różnica... jak mi dojdzie bloczek na cpu to sprawdzę dokładnie i znajdę w archiwum gg ile miał kumpel ;]

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh ale robiłem porównanie z kumplem, mającym identycznego kompa jak ja (oprócz ramów, on ma szybsze g.skill :P, no grafiki - ma 79gt...) test w fear... no i wygrała moja gtx :P nie pamietam dokladnie jaka różnica... jak mi dojdzie bloczek na cpu to sprawdzę dokładnie i znajdę w archiwum gg ile miał kumpel ;]

pozdr

jak chcesz to mozemy sie pobawic w testy, teraz mam 7900gt a z gs'a chyba gdzies mam zapisane wyniki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

okay, tylko na bloczek cpu czekam... chętnie przekonam się co lepsze :P

no i narazie to mam fear tylko i smarki :P ale do weekendu carbon będzie i gothic 3 pewnie

no i call of juarez jeszcze gdzies nabank lezy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

a ja x2 oem kupiłem :PP noo toca 3 też się znajdzie ;)

widisz mój sig ?? :D bloczku nie mam to linków zamiast tych nudnych tytułów nie mogę wstawić :mur:

"\\ SuperPi1mb // SuperPi32mb \\ 3Dmark01 // 3Dmark03 \\ 3Dmark05 // 3Dmark06\\

" :D

ale Ty e63 masz :D to na default "za karę" :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

ehh detale wysokie tzn, :P ? daj na fulla ja na wysokich ne gram :) najlatwiej będzie w opcjach głównych komputer maximum i grafika maximum oraz 1280x1024 :)

bloczek dojdzie jutro, narazie moja gtx zbiera siły do boju leżąc przedemną i bacznie obserwując wykres :PP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh detale wysokie tzn, :P ? daj na fulla ja na wysokich ne gram :) najlatwiej będzie w opcjach głównych komputer maximum i grafika maximum oraz 1280x1024 :)

bloczek dojdzie jutro, narazie moja gtx zbiera siły do boju leżąc przedemną i bacznie obserwując wykres :PP

detale wysokie => opcje wydajnosci 2*"wysokie" ;] takie wyniki mialem to dalem i to jeszcze z padacznej karty z jeszcze fajniejszym prockiem ;)

Ty czekasz na bloczek to ja poczekam na cruciale, bo juz powinny z claka jechac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

ja tam na poczciwych team groupach ddr1 jadę więc nie wydziwiaj :P

jutro zmontuje kompa to dam jakieś wyniczki - na moje usprawiedliwienie (z góry 8)) mam zasyfiony sys :(... może wyniki pójdą pm'kami ( żeby za bardzo ot nie robić :]) ?? jak fajnie wyjdzie to potem topic zrobie jakie to 78gtx niedocenione jest :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi