poca Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ile można max podkręcić tą kartę bez zmiany orginalnego chłodzenia. I bez ingerencji w jego wnętrznościach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ja sam na moim Geniu wykręciłem 250/550 bez zmainy chlodzienia i bez artefaktów 8) 8) a wyzej nie prubowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a tak fogule to masz niezly konfig Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam jedno pytanie do was czy przed podkrecanie zmienialiscie może bios na karcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 265/565 tyle poszedł z zalmanem fb123 wiejącym z boku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gladiator Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ale co z tym biosem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gribek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ja na moim ti450 gs wyciagam max 245/545, na standardowym biosie. Po zmianie o 5mhz (pamieci lub rdzen) wiecej ut2003 po 2 min pracy kiaszani sie. Co moge zrobic aby wiecej wyciagnac (oprocz dodatkowego chlodzenia)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Tak się pytam o tego GF3, ponieważ GF2MX tak podkręciłem że aż się zjarał. I niechcę tego wyczynu popełnić 2 raz. BTW GF2MX podkręciłem do 300/610. Niedziwię się że się spalił... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Witam! Moja grafa chodzi na 250/550 stabilnie. Niestety wiecej nie moge jej podkrecic, poniewaz oprogramowanie na wiecej nie pozwala (EXPERT Tool). Czym mozna podkrecic wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Pewnie Power Strip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...