Skocz do zawartości
Armani01

Którą Kartę Wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Leadteka 6600 @515 @674 i teraz składam drugiego kompa dla taty on ma max 350 zł na karte i mam opcję dać mu swoją kartę i kupić sobie .... NO WŁAŚNIE CO ???

wstępnie myślałem o X 800 GTO lub 7300 GT .. coś jeszcze ... tylko co ??

polećcie mi coś w zasadzie to mało gram a jeśli już to w GTA ... NFS (bedę miał wkrótce Carbona ...) ... CoD 2 ... FM 2007 i Medievaluate,a

może od razu zaproponujecie sklep/aukcje w jakim będę mógł nabyć w DOBREJ cenie daną kartę

Będę BARDZO WDZIĘCZNY !!!

Edytowane przez Armani01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup Galaxy 7300GT z zelmanem, bedziesz zadowlony na allegro po 322PLN chodza :-P

Czyli ten 7300 Gt jest SPORO lepszy od 6600 ?!?!?! :blink: :D ... i w tej cenie albo powiedzmy -- w jej pobliżu nie ma nic lepszego ??

A co bardziej byście polecali tego 7300 GT czy Galaxy 7600 GS --- z tym że ten drugi jest bodaj DDR2 ... i jak duża jest różnica między nimi

Jeszcze ostatnie pytanie która z kart "budżetowych do ok 450 zł ma najlepsze możliwości OC --- aktualnie ??? (proszę podać dokładnie model (łącznie z ilością mb pamięci jeśli to istotne) ;-)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/item142541691_hit_x800_p...mhz_super_.html Polecam, lepsze od 7300GT moim zdaniem... Trzeba zaznaczyć że jest modowalna na 16 potoków i dobrze się kręci, zaleta to ddr3 i 256 mb/bit.... u mnie Carbon i CoD2 idzie bardzo ładnie na rodzielczosci 1280x1024.... Edytowane przez wegorz91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://allegro.pl/item142541691_hit_x800_p...mhz_super_.html Polecam, lepsze od 7300GT moim zdaniem... Trzeba zaznaczyć że jest modowalna na 16 potoków i dobrze się kręci, zaleta to ddr3 i 256 mb/bit.... u mnie Carbon i CoD2 idzie bardzo ładnie na rodzielczosci 1280x1024....

Tylko jest małe ale, kolega podał karte na PCI-e, a w singu @Armani01 widze starego Epoxika zapewne na AGP.

@Armani01

Czy ta grafa ma byc na AGP czy na PCI-e?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi