jacol Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Na początek - nie jestem pewien czy powinienem to pisać tu czy w "Co kupić?", z góry przepraszam :) Chciałem się poradzić kogoś kto się zna, bo mnie takim za bardzo nazwać nie można. Otóż składam kompa, i padło prawdopodobnie na: ASUS P5LD2 SE R2.0 Core 2 Duo E6300 Corsair 1GB DDR2 667 MHz Sapphire X1950Pro 256MB 256bit GDDR3 Western Digital WD1600JS Caviar SE 160GB 7200RPM SATA2/300 8MB Cache I teraz pytanie, czy ten zasilator wystarczy? Podkręcić coś wiadomo, czemu nie, wiem że ta płyta na dużo nie pozwala, ale myślę że wystarczy Seasonic S12 Series 430W Jeśli nie, to czego poszukać w porównywalnej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Wystarczy z pewnością. Jeśli nie będziesz próbował robić crossfire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Dzięki, o taką prostą odpowiedź mi chodziło :) A crossfire nie będę robił na pewno bo nie wiem co to jest :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Crossfire - łączenie 2 kart ATI ze sobą, by szybciej działały. Coś w rodzaju SLI od nV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...