slicznotka Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam, mam pytanie do czego służy w biosie ta opcja "32 bit DATA TRANSFER" (do wyboru ENABLE lub DISABLE) Ja u siebie w biosie przy konfiguracji HDD mam tą opcje ustawioną na DISABLE. Mam zainstalowany system Windows XP z SP2. Czy należy ją włączyć, aby polepszyć prace dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) [...] Czy należy ją włączyć, aby polepszyć prace dysku? jak włączysz nic się nie stanie jak pozostawisz wyłączone to niczego nie stracisz Edytowane 22 Listopada 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 pierwszy wynik z google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...