leonardo Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam! Szukam programu którym moglbym wyciac kawalki filmow. Moze byc platny ale zeby poszedl na nie za szybkim kompie. Mam do wyciecia pare fragmentow na mature:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 VirtualDub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 A cos innego bardziej podbnego do allvideosplitter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Adobe Premiere 6.5 tym wytniesz co do klatli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 ulead video studio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Ten ulead ma wymagania jak cholera mam 800mhz procesor i 256 ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 leonardo napisał(a): Ten ulead ma wymagania jak cholera mam 800mhz procesor i 256 ramu. wystarczy mu to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 No nie wiem mam winde 2000 niczym nie zaśmieconą(często robie Ghosta) a tnie jak cholera zużycie proca bez przerwy 100% nawet nie moge klikać tych zakladek na gorze bo otwarcie kazdej trwa z minute. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Przykro mi, ale obróbka filmu przy takim procka to nie jest nic miłego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonardo Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Dobra zrobiłem divixy easy video splitter'em ,ale jest problem z dvd może łatwiej będzie przerobić dvd do divx niz wyciac fragmenty:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Skopuj plik Vob, w którym jest fragment filmu, na hdd jaki cie interesuje. Następnie otwórz go VirtualDubMod i wytnij wszystko poza fragmentem filmu, jaki cię interesuje. Następnie ustaw kodeka i zapisz to pliku.avi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...