humax5400 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Jaką płytę na PCI-E na socket 754 polecacie ? Musze w dość krótkim czasie jakąś zakupić, ponieważ mój niedawny nabytek Abit nv8 jest uszkodzony. Interesuje mnie w sumie tylko te dwie oferty: ASUS K8N4 - E Deluxe oraz DFI Infinity Wiem, że DFI jest dobre do kręcenia, ale slyszalem ze gryzie sie z pamieciami ( ja mam A-Data 2x512DDR 400MHZ i nie mam zamiaru ich zmieniać ). Która oferta wg was jest ciekawsza ? A może inne propozycje ? Może ktoś ma coś na sprzedaż ? Edytowane 22 Listopada 2006 przez humax5400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Wydaje mi sie że już zakładałeś taki temat... Moim zdaniem nie opłaca sie, płyta może paść po półtora miesiąca. EDIT: TZN możesz wpaść na płytę która podziała rok-dwa, i na taką co padnie po miesiącu lub dwóch ;] Edytowane 22 Listopada 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Wydaje mi sie że już zakładałeś taki temat... Moim zdaniem nie opłaca sie, płyta może paść po półtora miesiąca. Masz rację wydaje Ci się. Dzięki za drugą cześć odpowiedzi... to jest chyba LOTERIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Jak na krótki okres czasu, to może być, Ale nie brał bym jej na dłużej - nie widadomo jak długo wytrzyma po naprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...