lukmen Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) Siemka!! Chcę kupić ten blok jednak nie jestem w 1000% pewien czy będzie on pasował na am2 i czy zmieści się na moją mobo to co w podpisie.Dokładniej to boję sie oto że blok gdyby był zamontowany w pionie na am2 inaczej niż na innych podstawkach(poziomo) nie byłby wydajny i nie spełniał by swojej roli.Bo poprostu się nie zmieści.Socket na am2 jest inaczej ustawiony niż na 939.Czy takie zamontowanie bloku ma jakiś wpływ?Zamieszczam rysunek z painta żebyście wiedzieli oco mi chodzi ;) Edytowane 22 Listopada 2006 przez lukmen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Na 99% będzie pasował. Trzeba będzie tylko odkręcić koszyk. Może jeszcze dzisiaj będę miał DFI AM2 to sprawdzę jak jest, bo mam akurat frosta w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) http://realitynet.pl/shop/index.php?p1,rea...frost2slim-rev3 - pasuje na każdy socket (Intel jak i AMD w tym najnowsze A64 , LGA775 oraz AM2), Edytowane 22 Listopada 2006 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Jak widać nie ma problemu. Edytowane 24 Listopada 2006 przez msn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...