raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No gram sobie dzisiaj w mafie, wszystko ładnie pięknie ostatnia misja i tu nagle ciach... wszysto sie wyłączyło łącznie z wieżą podłączoną za głośniczki... Zasilacz jest sprawny bo sprawdziłe, i kumpla... Więc co mogło paść...???? :twisted: :twisted: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 1. jak z tą wieżą? całkiem sie wyłączyła i nie działa? 2. czy przypadkiem komp + wieża nie są na jednej listwie zasilającej? 3. jeśli oba pierwsze mają odpowiedź NIE to obstawiałbym mobo skoro zasiłka sprawna pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 1. wieża dziala 2.komp i wieża są podłączone po jeden przedłuzacz 3. mobo?? a co mogło byc przyczyną?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 co to za mobo? w sigu nie pisze a zresztą , niezależnie od tego jeśli zasiłka sprawna : - wyjmij wszystko oprócz procka ,i pamiątek - spróbuj odpalić kompa - jak beeper się odezwie - znaczy mobo ok - jak nie , spróbuj tak samo bez pamiątek - reakcja mobo jak wyżej - jak w obu wypadkach zima , wsadź jakikolwiek inny procek i zrób to co wcześniej - jak nadal zima , to mobo nie żyje pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a mobo daje jakies sygnały (pikpikpik)?? jak nie to mozliwe ze elektrownia miala skoki napiecia(tak jak u mnie) i ci poszło mobo.(a w najgorszym wypadku mogly pojsc PCI,VGA,CD-ROM,DYSK,RAM itp. u mnie poszedl do piachu soltek,duren,geforce,cdek,zasilek:(((((((((((zajebie kutasuff z elektrownii!!!!!!!!!!!!!!!!!!:() Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 płyta to Soltek SL75FRN-L... ale dlaczego wieża sie wyłączyła... to mnie strasznie dziwi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 tak pro-forma : masz 100% pewności , że w przedłużaczu jest prąd na tym gniazdku , gdzie komp podłączony? mogły ci się styki nadpalić , nie przewodzą i komp nie ma prądu - w tym momencie doopa zbita : przedłużacz na śmietnik :mrgreen: niektóre przedłużacze są tak za...biste , że telewizor+satelita+magnetowid+mała lampka + swąd plastiku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 skoki z napięcia z elektrowni... ale radio w kuchni chodziło bez przerwy... a jeżeli by tak było to uznają gwarancje?? i co powiedziecć zeby uznali??? mobo nie daje sygnałów żadnych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 skoki z napięcia z elektrowni... ale radio w kuchni chodziło bez przerwy... a jeżeli by tak było to uznają gwarancje?? i co powiedziecć zeby uznali??? mobo nie daje sygnałów żadnych NIE UZNAJĄ! nie podlegają gwarancji skutki zdarzeń losowych (wyładowania typu burza , przepięcia sieci itp) są od tego listwy zabezpieczające np.ACAR albo UPS-y najlepiej nic nie mów - działało i nie działa pozdro spadam do domu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jezeli plyta nie pika to znaczy ze poszla do piachu:((((( ale módl sie aby nic wiecej nie poszło......u mnie tez sie spalil Soltek:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Poprostu idź do sklepu powiedz że przestało działać i dostaniesz nowe na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ide sprawdzać... dam znac co było... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a jezeli chcesz sie udac do elektrowni po pieniadze to zycze powodzenia. ja oczywiscie zglosilem elektrowni ze byl skok napieca i ze kompa mi rozjebalo a w kontakcie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tak jeblo ze chuuj ale nic. PO kilku miechach dali odpowiedz ze kieruja sprawe do ich ubezpieczyciela.po dwuch miechach dostalem odpowiedz ze to nie moglo sie stac i kasy nie wyplaca. dzwonie do ubezpieczenia a goscie mowia ze to sie nie moglo stac(A GOSCIOM DALEM EKSPERTYZE ZE SKLEPU W KTORYM KUPOWALEM KOMPA ZE TO ICH WINA) gosc twierdzi ze to niemolziwe i ciach!JJJJJJJJJJJJ <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>!!!! i musze siedziec na kompie brata:((choc w cale nie taki zły:~) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a jezeli chcesz sie udac do elektrowni po pieniadze to zycze powodzenia. ja oczywiscie zglosilem elektrowni ze byl skok napieca i ze kompa mi rozjebalo a w kontakcie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tak jeblo ze chuuj ale nic. PO kilku miechach dali odpowiedz ze kieruja sprawe do ich ubezpieczyciela.po dwuch miechach dostalem odpowiedz ze to nie moglo sie stac i kasy nie wyplaca. dzwonie do ubezpieczenia a goscie mowia ze to sie nie moglo stac(A GOSCIOM DALEM EKSPERTYZE ZE SKLEPU W KTORYM KUPOWALEM KOMPA ZE TO ICH WINA) gosc twierdzi ze to niemolziwe i ciach!JJJJJJJJJJJJ <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>!!!! i musze siedziec na kompie brata:((choc w cale nie taki zły:~)a jezeli chcesz sie udac do elektrowni po pieniadze to zycze powodzenia. ja oczywiscie zglosilem elektrowni ze byl skok napieca i ze kompa mi rozjebalo a w kontakcie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tak jeblo ze chuuj ale nic. PO kilku miechach dali odpowiedz ze kieruja sprawe do ich ubezpieczyciela.po dwuch miechach dostalem odpowiedz ze to nie moglo sie stac i kasy nie wyplaca. dzwonie do ubezpieczenia a goscie mowia ze to sie nie moglo stac(A GOSCIOM DALEM EKSPERTYZE ZE SKLEPU W KTORYM KUPOWALEM KOMPA ZE TO ICH WINA) gosc twierdzi ze to niemolziwe i ciach!JJJJJJJJJJJJ <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>!!!! i musze siedziec na kompie brata:((choc w cale nie taki zły:~)a jezeli chcesz sie udac do elektrowni po pieniadze to zycze powodzenia. ja oczywiscie zglosilem elektrowni ze byl skok napieca i ze kompa mi rozjebalo a w kontakcie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tak jeblo ze chuuj ale nic. PO kilku miechach dali odpowiedz ze kieruja sprawe do ich ubezpieczyciela.po dwuch miechach dostalem odpowiedz ze to nie moglo sie stac i kasy nie wyplaca. dzwonie do ubezpieczenia a goscie mowia ze to sie nie moglo stac(A GOSCIOM DALEM EKSPERTYZE ZE SKLEPU W KTORYM KUPOWALEM KOMPA ZE TO ICH WINA) gosc twierdzi ze to niemolziwe i ciach!JJJJJJJJJJJJ <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>!!!! i musze siedziec na kompie brata:((choc w cale nie taki zły:~)a jezeli chcesz sie udac do elektrowni po pieniadze to zycze powodzenia. ja oczywiscie zglosilem elektrowni ze byl skok napieca i ze kompa mi rozjebalo a w kontakcie to <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tak jeblo ze chuuj ale nic. PO kilku miechach dali odpowiedz ze kieruja sprawe do ich ubezpieczyciela.po dwuch miechach dostalem odpowiedz ze to nie moglo sie stac i kasy nie wyplaca. dzwonie do ubezpieczenia a goscie mowia ze to sie nie moglo stac(A GOSCIOM DALEM EKSPERTYZE ZE SKLEPU W KTORYM KUPOWALEM KOMPA ZE TO ICH WINA) gosc twierdzi ze to niemolziwe i ciach!JJJJJJJJJJJJ <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>A <span style="color:red;">[ciach!]</span>!!!! i musze siedziec na kompie brata:((choc w cale nie taki zły:~) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 no i teraz już wszystko działa...wogóle tego nie czaję...!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 aa i skoro on sie wyłączył, a teraz wszysko działą to czemu sie wyłączył...i nie chciał wstać...??? Jakieś pomysły?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ZASIŁKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jak komp sie resetuje lub sam sie wlancza wylancza lub nie chce sie wlaczyc TO TYLKO JEDNO: ZASILACZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Nie pomyśleliście że mógł paść RAM!!!!!!! Jedna z ostatnich kości mogła zostać uszkodzona(jakoś), i gdy gra chce na nie coś zapisać to ......restarcik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...