qweq3 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Właśnie wróciłem z kilku sklepów dużych (m.in.Circut City, Micro Center, CompUSA) i kurczę niegdzie Deathaddera nie mają... A już chciałem sobie kupić :(. Cieżko widzę z dostępnością tej mychy... www.cooling.pl www.4max.pl www.allegro.pl dostepna jest tylko przez neta mam ta myche pare dni i powiem pare rzeczy przezytajcie najpierw to: http://quake.net.pl/?page=article&kat=3&artid=862 powiem tak. Myszka jest GENIALNA ale jest jeden ogromny blad. z tym podnoszeniem wlasnie, to wszystko psuje, sensor zaczyna sie gubic przy podnoszeniu i szybkich ruchac i juz jest po grze. JAK MOZNA WYPUSCIC MYSZKE KTORA MA TAK POWAZNY BLAD ???????!!!!!! pojutrze odsylam myszke z powrotem i kupuje MS intellimouse explorer 3.0 MOJA RADA myszka jest swietna ale lepiej poczekac, az wydadza dobry firmware lub jakas lepsza wersje :/ Edytowane 11 Marca 2007 przez qweq3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) LOLOLOLOLOL czyżby nowa seria miala jakieś błędy? A może masz po prostu ustawione na 400DPI? Przecież firmware poprawiający wszystko chyba wyszedł.... WTF? Ach i przy okazji ten koleś: " * Odpal gierkę z obsługą DI, najlepiej aby był to jakiś FPS * Ustaw jakiś niski sens. (niższy od tego, na którym obecnie grasz). * Najedź celownikiem np. na jakiś punkt na ścianie, coś co później łatwo rozpoznasz. * Powoli poruszaj myszką wzdłuż swojego pada, aż do jego krawędzi. * Powróć myszką tak szybko jak tylko umiesz do obranego wcześniej punktu." "Mogła się zdażyć jedna z 3 sytuacji: * Celownik minął punkt, jaki sobie wyznaczyłeś. Oznacza to, że akceleracja występuje. * Celownik nie dojechał do obranego punktu. Niedobór akceleracyjny. * Celownik zatrzymał się na wybranym punkcie. Akceleracja nie występuje wcale." Hahaha ta procedura całkiem zabawna :D Nie ma co gość się z lekka zamotał tłumacząc to z ESR - widać średnio miał pojęcie o czym pisze... Edytowane 11 Marca 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Zwłaszcza ten "niedobór akceleracyjny" ... damn and total lol Poza tym niektóre gry mogą mieć akcelerację programową ( w domyślnym trybie UT ) - na ESR mam nadzieję że o tym wiedzą ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweq3 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 mam myszke 4 dzien i przyciski zaczynaja szwankowac :/// dzisiaj ja odsylam z powrotem, poza tym zniszczyla mi podkladke qck heavy (dziwnie sie starla i myszka chodzi po niej z wyraznym oporem) jedym slowem gowno... napisalem do cooling pl czy moge odeslac ja z powrotem takie cos mi odpisali: Witam Oczywiście może Pan ją do nas odesłać (jeśli stwierdzimy, że myszka posiada wyraźne ślady użytkowania możemy nie przyjąć zwrotu, w takim przypadku Pan będzie musiał pokryć koszt wysyłki myszki z powrotem do Pana), koniecznie całą zwartość i paragon (oryginał) proszę dołączyć. Prosił bym też o dołączenie informacji, że Pan zwraca myszkę i o podanie numeru konta. Pozdrawiam Marek Kassenberg - Cooling.pl No i teraz zajebiscie :/// slizgacze sa ciach!owo male i sie lekko starly, co widac dopiero pod odpowiednim katem. wysle myszke a oni moga sie do czegos przy**** i mi kasy nie oddadza a na dodatek bede musial pokryc koszty przesylki :/// chetnie odeslalbym ja do siedziby razera, by mi kase oddali eh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 mam myszke 4 dzien i przyciski zaczynaja szwankowac :/// dzisiaj ja odsylam z powrotem, poza tym zniszczyla mi podkladke qck heavy (dziwnie sie starla i myszka chodzi po niej z wyraznym oporem) jedym slowem gowno... napisalem do cooling pl czy moge odeslac ja z powrotem takie cos mi odpisali: Witam Oczywiście może Pan ją do nas odesłać (jeśli stwierdzimy, że myszka posiada wyraźne ślady użytkowania możemy nie przyjąć zwrotu, w takim przypadku Pan będzie musiał pokryć koszt wysyłki myszki z powrotem do Pana), koniecznie całą zwartość i paragon (oryginał) proszę dołączyć. Prosił bym też o dołączenie informacji, że Pan zwraca myszkę i o podanie numeru konta. Pozdrawiam Marek Kassenberg - Cooling.pl No i teraz zajebiscie :/// slizgacze sa ciach!owo male i sie lekko starly, co widac dopiero pod odpowiednim katem. wysle myszke a oni moga sie do czegos przy**** i mi kasy nie oddadza a na dodatek bede musial pokryc koszty przesylki :/// chetnie odeslalbym ja do siedziby razera, by mi kase oddali eh... Co ty robisz??? Masz gwarancje mmv? Uzyskujesz nr RMA i wyslasz do mmv na ICH koszt, a nie do cooling. Ja tez mojego pierwszego DA mialem z cooling i reklamacje zalatwialem bezposrednio z mmv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweq3 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) Co ty robisz??? Masz gwarancje mmv? Uzyskujesz nr RMA i wyslasz do mmv na ICH koszt, a nie do cooling. Ja tez mojego pierwszego DA mialem z cooling i reklamacje zalatwialem bezposrednio z mmv. no wlasnie wszedlem na strone Razera i tez o tym przeczytalem heh zrobiles mi nadzieje mowiac ze tez pierwszego DA miales z cooling.pl czyli MMV daje nowego DA tak ??? thx bro ;)) Edytowane 12 Marca 2007 przez qweq3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 no wlasnie wszedlem na strone Razera i tez o tym przeczytalem heh zrobiles mi nadzieje mowiac ze tez pierwszego DA miales z cooling.pl czyli MMV daje nowego DA tak ??? thx bro ;)) Jak stwierdza, ze jest zepsuty to daja ;-) Uwaga, przy moim w papierach stoi "uszkodzony akumulator" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 OMFG Jesus Christ! Roxują chłopaki z MMV. A tak w ogóle, to z deathadderem fajną zabawę macie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweq3 Opublikowano 12 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2007 (edytowane) OMFG Jesus Christ! Roxują chłopaki z MMV. A tak w ogóle, to z deathadderem fajną zabawę macie :] bardzo smieszne :D ja sie prawie zalamalem :D gdybym wczesniej wiedzial, ze mozna jeszccze kupic IE 3... no ale dziwi mnie fakt ze qck heavy wytarla sie po 3 dniach ;| na srodku pada czuje wyrazny opor :/// mam cos pecha ostatnio... Edytowane 12 Marca 2007 przez qweq3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2007 Jaki jest najnowszy firmware do tej myszki 1.10 czy 1.05 ? Kamil pisałeś że masz 1.5 chyba ci chodziło o 1.05. Co do myszki to jestem zadowolony leży w dłoni lepiej niz IE 3.0. Nowe stery w wersji 1.05b weliminowały skakanie kursora przy wciskaniu rolki np w battlefield.Mysz przestaje czytać z odległości 5 mm jako że jestem mid/high sensowcem to mi to rybka. Co do akceleracji to w grach cod2 i bf nie stwierdziłem.Używam podkładki Everglide ricochet i mysz pracuje wzorowo na obu stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Jaki jest najnowszy firmware do tej myszki 1.10 czy 1.05 ? Kamil pisałeś że masz 1.5 chyba ci chodziło o 1.05. Co do myszki to jestem zadowolony leży w dłoni lepiej niz IE 3.0. Nowe stery w wersji 1.05b weliminowały skakanie kursora przy wciskaniu rolki np w battlefield.Mysz przestaje czytać z odległości 5 mm jako że jestem mid/high sensowcem to mi to rybka. Co do akceleracji to w grach cod2 i bf nie stwierdziłem.Używam podkładki Everglide ricochet i mysz pracuje wzorowo na obu stronach. Tak tak, 1.05. A najnowszy FW to 1.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweq3 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Wkamil mam pytanie. Na stronie MMV pisze, ze trzeba podać: data wydania z magazynu MMV mam napisac do cooling.pl zeby mi ta date podali ?? model i numer seryjny jest pod myszka domyslam sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 w sumie to już przyzwyczaiłem się do tego podnoszenia... Niemniej zrobie dziś update firmware ... Mogę teraz napisać z doświadczenia że mimo iż kabel jest cienki (niczym w X-7 A4Tech) to jest dużo bardziej sprężysty niż u konkurencji i jeżeli się go dobrze nie zawinie, wcześniej rozprostowując, to się miota prze okrutnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qweq3 Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 w sumie to już przyzwyczaiłem się do tego podnoszenia... Niemniej zrobie dziś update firmware ... Mogę teraz napisać z doświadczenia że mimo iż kabel jest cienki (niczym w X-7 A4Tech) to jest dużo bardziej sprężysty niż u konkurencji i jeżeli się go dobrze nie zawinie, wcześniej rozprostowując, to się miota prze okrutnie :] a jakiej uzywasz podkladki ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Wkamil mam pytanie. Na stronie MMV pisze, ze trzeba podać: data wydania z magazynu MMV mam napisac do cooling.pl zeby mi ta date podali ?? model i numer seryjny jest pod myszka domyslam sie Z tego co pamietam, to pani przez telefon wyjasnila mi, zeby niczego tam nie wpisywac :D Bo u mnie tez na gwarancji nie bylo wpisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 http://razerblueprints.net/index.php?optio...75&Itemid=1 moze da sie u nich zamowic swoje logo? :roll: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Raczej się nie da ... chyba że masz tam dobre wtyki xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Mam Copperheada. Dlaczego optyk jest lepszy od lasera?:) Ja tam na swoja myche nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Dlaczego laser jest gorszy od optyki? Ano dlatego że laser nie współpracuje ze szklanymi podkładkami ;E i ma jakieś odpały [cofa sie o ileś pixeli] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Wystarczy kupic zwyklego steel pada albo materialowa, a co do cofania sie to mi sie nic nie cofa :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) yhy, jasne. cofa się - bardzo nawet na zwykłym qck i to nie jedynie coperhead a wszystkie lasery mają problem ze steelpad qck. Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 witam czy nadal w nowych razerach rolka zaczyna skrzypieć po kilku dniach użytkowania ?? nie chce tracić mychaczy na bezsensowną wymianę :] a odgłos wydobywający się przy przewijaniu stron zaczyna mnie troszkę irytować :f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkamil Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 witam czy nadal w nowych razerach rolka zaczyna skrzypieć po kilku dniach użytkowania ?? nie chce tracić mychaczy na bezsensowną wymianę :] a odgłos wydobywający się przy przewijaniu stron zaczyna mnie troszkę irytować :fCos tam chwilami skrzypi ;-) Akurat teraz nie, ale wczoraj cos mi sie o uszy obilo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEWYORKER Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 W nocy to skrzypienie zagłusza mojego peceta.Może przynajmniej komary odstraszać będzie B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 ja nic podobnego u siebie nie zauważyłem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1sz Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 To poczekaj jeszcze z tydzień :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamu Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 No u mnie też kółko piszczy cichutko. Tutaj jest rozwiązanie tego problemu (jak zwykle niezawodne wd40), ale niestety grozi to utratą gwarancji. http://razerblueprints.net/index.php?optio...mp;topic=5935.0 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 ostatnio zauważyłem, że myszka strasznie się grzeje :D szczególnie spodnia część lol czy u wasz też występuje przegrzewanie gryzonia ?? myślę nad założeniem wc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) moze troche glupie pytanie - ale nie wiem : co to jest MMV ? chcialbym kupic DA - ale w najnowszej wersji , a nie jakies odpadki z pierwszych egzemplarzy... edit: ok, juz znalazlem sobie mmv.pl - teraz tylko musze znalezc solidnego sprzedawce :) Edytowane 26 Maja 2007 przez arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Multimedia Vision - dystrybutor na polskę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...