Mumin Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 warto. ja mam wersje z odpinanymi kabelkami 560W i jestem zadowolony. choc nie mam jak go poki co zbytnio obciazyc ani sprawdzic napiec, to ciesze sie z tego zakupu i z czystym sumieniem moge go polecic. co do ciszy to chlodzenie proca go zaglusza, ale jak zatrzymam palcem wiatraczek przy starcie systemu to przy otwartej budzie w dam mu 4 w skali 1-5 (5=slyszalny po przylozeniu ucha do zasialcza). zreszta moja wersja posiada kabelek z 3pinowa wtyczka do regulacji obrotow 120mm wiatraka.. co do wydajnosci opieram sie na opinii Benita ktory meczyl wersje 500W na platformie testowej angeli. no i fakt ze sa robione przez Sirteca.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 ok, o tym że Benito męczył tą zasiłkę to nie wiedziałem -> ZWRACAM HONOR <- ale pytałem wcześniej, to jego odpowiedź zrozumiałem w sposób taki : polecam go bo mi się podoba ! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 benito tak nie poleca zasilek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...