Skocz do zawartości
Dzidaziom

Odchudzanie Windowsa Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Używałem tego programu kilka razy, jestem zadowolony, ale szykuje się nowy format i chcę zrobić nową kopię systemu tymże programem, prawie idealną i będę miewał pytania co do funkcji, co do znaczenia których nie jestem pewien, liczę na odpowiedzi... Wiem, że jak nie wiem to lepiej nie wywalać, ale po co mam śmieci trzymać, jak możecie mi pomóc :)

Zatrzymałem się na "Komponent ActiveX dla strumieniowego wideo".

Do czego owy element służy? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okej, doszedłem do wywalania bebechów z sieci :)

Czy wywalić "klient sieci netware", "mostek MAC" (o so chodzi z mostkowaniem sieci? :blink: ), "protokół NWLink IPX/SPX/NetBIOS", "Usługi Informacji Internetowej (IIS)"

Może ciężko powiedzieć, czy mam to usuwać, bo nie wiecie do czego mam używać kompa, ale może znaxie odpowiedzi z grubsza co do czego służy...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ołkej ziooo, dzieki :)

Podrzuce wam to, co genialne polskie tłumaczenie mówi o trzech pozostałych rzeczach. ->

klient sieci netware -> zapewnia dostęp do zasobów drukarek i plików sieci NetWare

protokół NWLink IPX/SPX/NetBIOS -> protokół kompatybilnej transmisji NWLink IPX/SPX/NetBIOS, czyli implementacja protokołu IPX/SPX firmy Novell

Usługi Informacji Internetowej (IIS) -> Serwer używany do udostepniania stron www

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi