Dzidaziom Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Używałem tego programu kilka razy, jestem zadowolony, ale szykuje się nowy format i chcę zrobić nową kopię systemu tymże programem, prawie idealną i będę miewał pytania co do funkcji, co do znaczenia których nie jestem pewien, liczę na odpowiedzi... Wiem, że jak nie wiem to lepiej nie wywalać, ale po co mam śmieci trzymać, jak możecie mi pomóc :) Zatrzymałem się na "Komponent ActiveX dla strumieniowego wideo". Do czego owy element służy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 google nie boli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Czyżbym nie umiał obsługiwać google? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Na to wygląda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 :mur: Ja nic na ten temat w google nie widze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Umożliwia odtwarzanie mediów strumieniowych na stronie WWW w oknie Internet Explorera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Okej, doszedłem do wywalania bebechów z sieci :) Czy wywalić "klient sieci netware", "mostek MAC" (o so chodzi z mostkowaniem sieci? :blink: ), "protokół NWLink IPX/SPX/NetBIOS", "Usługi Informacji Internetowej (IIS)" Może ciężko powiedzieć, czy mam to usuwać, bo nie wiecie do czego mam używać kompa, ale może znaxie odpowiedzi z grubsza co do czego służy...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Mostkowanie sieci to łączenie dwóch oddzielnych sieci ze sobą. Reszty nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Ołkej ziooo, dzieki :) Podrzuce wam to, co genialne polskie tłumaczenie mówi o trzech pozostałych rzeczach. -> klient sieci netware -> zapewnia dostęp do zasobów drukarek i plików sieci NetWare protokół NWLink IPX/SPX/NetBIOS -> protokół kompatybilnej transmisji NWLink IPX/SPX/NetBIOS, czyli implementacja protokołu IPX/SPX firmy Novell Usługi Informacji Internetowej (IIS) -> Serwer używany do udostepniania stron www Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...