Skocz do zawartości
dominik55

Ile Da Się Z Tego Zestawu Wyciągnąć

Rekomendowane odpowiedzi

witam

to mój pierwszy post mam takie pytanie

niektóre gry - szczególnie te nowsze bardzo słobo chodzą albo wogóle nie działają np. na FAR CRY musiałem ustawić detale na minimum , nie za bardzo mam kasy na wymiane sprzętu ( no chyba że będe musiał ) i chciałem zapytać czy mżna mój sprzęt podkręcić aby dało sie w miare przyzwoicie grać czy nie mam na to już szans , według EVERESTA posiadam procesor AMD XP 2100+ 1733MHz (10,5x165) nazwa kodowa Thoroughbred-B napięcie rdzenia 1.50-1,65V płyta główna FIC KT 600 Pro karta graficzna Geforce FX 5200

I jaka jest wasza opinia , da się coś zrobić czy muszę składać pieniądze .

Proszę o pomoc

życze miłego dnia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

to mój pierwszy post mam takie pytanie

niektóre gry - szczególnie te nowsze bardzo słobo chodzą albo wogóle nie działają np. na FAR CRY musiałem ustawić detale na minimum , nie za bardzo mam kasy na wymiane sprzętu ( no chyba że będe musiał ) i chciałem zapytać czy mżna mój sprzęt podkręcić aby dało sie w miare przyzwoicie grać czy nie mam na to już szans , według EVERESTA posiadam procesor AMD XP 2100+ 1733MHz (10,5x165) nazwa kodowa Thoroughbred-B napięcie rdzenia 1.50-1,65V płyta główna FIC KT 600 Pro karta graficzna Geforce FX 5200

I jaka jest wasza opinia , da się coś zrobić czy muszę składać pieniądze .

Proszę o pomoc

życze miłego dnia

I. kup sobie lepsza grafikę, za 300zł można juz pograć

II. na tej płycie za dużo nie pokręcisz...

III. zasilacza tez pewnie nie masz za dobrego skro go nawet nie wymieniłeś, więc przy o/c wypadłoby zainwestować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zmniejszyc mnoznik, puscic na 200MHz, pamieci na 400MHz, sprzedac fx i rozejzec sie za 9550 128mb/128bit & zasilacz fortona i mozna smigac od biedy na nowszych produkcjach. Chyba ze zapomniec o modernizacji tego sprzetu i zbierac na am2 & 7300

a jaką konfiguracje byś proponował chodzi mi o procesor płyte pamięć i karte graficzną ( tak w granicach 1000-1200)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi