dominik55 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 witam to mój pierwszy post mam takie pytanie niektóre gry - szczególnie te nowsze bardzo słobo chodzą albo wogóle nie działają np. na FAR CRY musiałem ustawić detale na minimum , nie za bardzo mam kasy na wymiane sprzętu ( no chyba że będe musiał ) i chciałem zapytać czy mżna mój sprzęt podkręcić aby dało sie w miare przyzwoicie grać czy nie mam na to już szans , według EVERESTA posiadam procesor AMD XP 2100+ 1733MHz (10,5x165) nazwa kodowa Thoroughbred-B napięcie rdzenia 1.50-1,65V płyta główna FIC KT 600 Pro karta graficzna Geforce FX 5200 I jaka jest wasza opinia , da się coś zrobić czy muszę składać pieniądze . Proszę o pomoc życze miłego dnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 witam to mój pierwszy post mam takie pytanie niektóre gry - szczególnie te nowsze bardzo słobo chodzą albo wogóle nie działają np. na FAR CRY musiałem ustawić detale na minimum , nie za bardzo mam kasy na wymiane sprzętu ( no chyba że będe musiał ) i chciałem zapytać czy mżna mój sprzęt podkręcić aby dało sie w miare przyzwoicie grać czy nie mam na to już szans , według EVERESTA posiadam procesor AMD XP 2100+ 1733MHz (10,5x165) nazwa kodowa Thoroughbred-B napięcie rdzenia 1.50-1,65V płyta główna FIC KT 600 Pro karta graficzna Geforce FX 5200 I jaka jest wasza opinia , da się coś zrobić czy muszę składać pieniądze . Proszę o pomoc życze miłego dnia I. kup sobie lepsza grafikę, za 300zł można juz pograć II. na tej płycie za dużo nie pokręcisz... III. zasilacza tez pewnie nie masz za dobrego skro go nawet nie wymieniłeś, więc przy o/c wypadłoby zainwestować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Grafika jak wyżej, i szkoda że nie napisałeś ile masz pamięci, ale dla FarC 512 ramu to minimum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Zmniejszyc mnoznik, puscic na 200MHz, pamieci na 400MHz, sprzedac fx i rozejzec sie za 9550 128mb/128bit & zasilacz fortona i mozna smigac od biedy na nowszych produkcjach. Chyba ze zapomniec o modernizacji tego sprzetu i zbierac na am2 & 7300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik55 Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Zmniejszyc mnoznik, puscic na 200MHz, pamieci na 400MHz, sprzedac fx i rozejzec sie za 9550 128mb/128bit & zasilacz fortona i mozna smigac od biedy na nowszych produkcjach. Chyba ze zapomniec o modernizacji tego sprzetu i zbierac na am2 & 7300a jaką konfiguracje byś proponował chodzi mi o procesor płyte pamięć i karte graficzną ( tak w granicach 1000-1200) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 dominik na ten temat w dziale "Co kupic" masz mnostwo informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...