Gyc Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 Witam, Czy podany komplet będzie ze sobą dobrze współgrał? Czytałem, że goodramy coś nie lubią się z 965, prawda to, czy tylko Gigabyte ma z nimi problemy? Warto coś zmieniać? Nie chcę przekraczać 2000zł. 1. Pamięć DDR2 2x1GB PC5300 667MHz Goodram GR667DD64L5/2GDC 689.00 2. Procesor Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2MB 670.00 3. Płyta Asus P5B 460.00 Reszta komponentów z podpisu. Chciałbym to kupić via net w apollo - jakieś opinie o tym sklepie mile widziane. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2006 oczywiscie ze bedzie ze sobo wspolgralo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Coś byś zmienił z tego? Teraz całość 1850zł z wysyłką - mógłbym dorzucić 150zł jeśli jest sens do czegoś. Przede wszystkim zależy mi na stabilności zestawu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Core 2 Duo Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) Asus P5BBiostar Tforce 965PT :wink: Edytowane 23 Listopada 2006 przez Core 2 Duo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tAgAn Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Biostar Tforce 965PT :wink: nie bardzo asus p5b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Wolał bym Biostara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Również jestem za Biostarem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 a dlaczego uwazacie ze Biostar jest lepszy od Asusa? Na czym polega "lepszość" Biostara? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Moze jakbys lykal P5B deluxe to bylaby inna gadka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 a dlaczego uwazacie ze Biostar jest lepszy od Asusa? Na czym polega "lepszość" Biostara?Lepsze OC? Moze jakbys lykal P5B deluxe to bylaby inna gadkaA i owszem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 P5B jest slabiutka plyta Nie ma nawet co jej porownywac do lepszego "braciszka" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gyc Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 P5B jest slabiutka plyta Nie ma nawet co jej porownywac do lepszego "braciszka" W czym jest słaba? w stabilnym działaniu, czy chodzi o oc tylko? Wiele się tu naczytałem, że do e6300 branie p5b dlx to przerost formy nad treścią /myślałem o dlx poważnie/ i dlatego zmieniłem na p5b. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysyjacek Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Nie jest to przerost formy nad treścią, jak masz zamiar "poważnie" kręcić procka. Do wszelkich innych zastosowań najlepszy będzie Biostar, a jak będziesz chciał pokręcić to również nada się idealnie... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...