Dog Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam msi ti4200 128ddr...kupilem niedawno i co moge powiedziec..wszystko mi chodzi gorzej niz na moim poprzednim gf2 titanium...mam sterowniki ze stronki nvidi ( najnowsze 41.09)...mam mobo Abit kg7 raid (z chipsetem amd 761)...czego to moze byc problem? Nie moge pograc w Wolfensteina bo sie wiesza (a kiedys nie), gta3 rowniez tnie..zainstalowalem dla proby demo jakiejs gry o budowaniu parku dla dinozaurow i tez strasznie rwie chociaz grafika jest marna w tej grze:( Prosze o pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 imo sprawdz karte u kogos znajomego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 sprawdz karte i reinstallnij WINDE! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Tak jak pisali poprzednicy reinstal, i zciągnij sobie ze strony MSI 31.00 są lepsze od 41.09, przynajmniej u mnie. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Via 4in1 Hyperion, format dysku(system na nowo instalowac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Via 4in1 Hyperion, format dysku(system na nowo instalowac)Tak, na chipie z AMD 761. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Reinstall wina byl przedwczoraj...moze powie mi ktos dokladnie ktore te drivery via bo chyba hyperion byly 2 wersje.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a zreszta chyba moj chip nie obsluzy tego... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 boze litosci nie mozna via 4in1 instalowac na AMD 761 .. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 hehe. spoczko don't stress :D No pewnie ze nie mozna, VIA to jak samo mpowi jest do chiepsetow VIA. Do tego AMD jest jakis inny "cos typu VIA", i zainstaluj tego najnowsza wersje, ze strony producenta MOBO, i loozik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 boze litosci nie mozna via 4in1 instalowac na AMD 761 ..Mozna, a nawet trzeba, bo southbridge to Via. Jest tylko jedno małe ale. Nie wolno instalować sterów do AGP. Do AGP stery od AMD - AMD miniport. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 na razie zainstalowalem stery nr 30.00 i chodzi duzo lepiej..teraz poszukam czegos do amd 761...ale na stronce sa chyba tylko biosy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 czyli zainstalowac ten hyperion, ale wykluczyc agp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Hyperonic instalujesz, ale jak pyta o instalacja AGP Port driver to nie zaznaczasz tej opcji - dajesz IRQ, IDE i jeszcze coś - NIE WOLNO DAWAĆ AGP! Na www.amd.com ->support ->chipset drivers ->Miniport XP/2000 lub winx9/Me Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...