kobus Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jak mozna podkrecic nagrywarke LG 24x10x40??? slyszalem ze Biosa nowego wgrac czy moze ktos mi go przeslac a i co mi da jesli zainstaluje biosa nowego do plyty glownej K7VZA :arrow: :roll: tylko nie wiem jak zmienic i sie troche boje tego :) i po pierwsze to biosa od szybszej nagrywarki sciagnać tak? moj model to gce 8240B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 polecam na poczatek cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 tylko www.Cdrinfo.pl tam znajdziesz kupe przydatnych rzeczy, ostatnio dzięki nim zmieniłem swoją LGx48 na LGx52 i jest Git :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 new bios od innej mocniejszej, bez przesady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 new bios od innej mocniejszej, bez przesady http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/przerobki...robki-lg52.php3 No cóż jeśli to takie dziwne to sam sobie poczytaj ja akurat wgrywałem bios inną metodą opisaną na forum cdrinfo.pl z poziomu Windowsa i wszystko poszło bezproblemowo a co najważniejsze działa na 100% bios i Nero wykrywa mi nagrywarke jako LG8520B a nie jako LG8481B i płytki też lecą na 52x więc choć może to dla niektórych dziwne mi akurat odpowiada :):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 new bios od innej mocniejszej, bez przesady wszystko jest mozliwe ,w moim lite onie po zmianie biosu zmienia sie takze sysytem zapisu,tez wszystkiego sie dowiedzialem na stronie cdrinfo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...