Gość Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) witam opisywany problem dotyczy mojego znajomego, otóż: Jego dziecko, brzdąc lat około 6, bawiło się na komputerze, dokładnie nie wiem, w każdym bądź razie nie grało, w pewnym momencie coś zrobiło - oczywiście nie wiadomo jak :lol2: - całą wysokość pulpitu (w zasadzie tapety) można przesuwać za pomocą myszki w lewą i w prawą stronę, tak jak okna normalne, tzn. zmieniać rozmiar, ikony przesuwają się zgodnie z rozmiarem a na ich miejsce pojawiają się ich kopie, po przesunięciu zostaje białe tło (standardowo jest niebieskie), zmieniać można tylko w pionie po przesunięciu maksymalnie w lewo zostaje pasek tak jak w zwykłym oknie (nie zmaksymalizowanym), dzieje się to tylko podczas pracy w windowsie, w grach jest normalnie, internetu brak, o service packach nie wiem - Jego wiedza tak głęboko nie sięga :) ma ktoś jakiś pomysł? nieco podobny problem był w tym topicu: ale chyba nie do końca, bo tu chodzi ręczne przesuwanie całego ekranu... no wiem, że to ciężko opisać ale z tego, co mi opowiadał ( i co ja zrozumiałem) to tapetę można po prostu przesuwać po ekranie za pomocą myszki jak zwykłe okna a w miejscu gdzie była wcześniej tapeta pojawiają się te same ikonki tylko, że na białym tle Edytowane 23 Listopada 2006 przez Adu82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja nic nie zrozumiałem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 active desktop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...