kucyk Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Tajemniczy tytuł co nie :> Chodzi mi o takie coś - potrzebuję namiar na jakąś firmę, która na terenie województwa śląskiego dowozi kwiaty pod wskazany adres, ale uwaga - będę mógł w niej zapłacić przelewem na konto B) Czy istnieje coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 (edytowane) U mnie kumpel do Konina wysyła kwiaty do dziewczyny on jest z Łodzi, zadzwonił do kwiaciarni w Koninie znalazł nr w książce telefonicznej i powiedział czy jest możliwość właścicielka się zgodziła i tak już ponad rok robi, tylko musisz znaleść w tym mieście kwiaciarnie która dowozi do domu sądze że bez problemu się zgodzą wkońcu jest to dla nich zarobek. Troche musisz podzwonić niestety, ale dla chcącego nic trudnego. Edytowane 23 Listopada 2006 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Poczta Kwiatowa. Kazda lepsza kwiaciarnia ma z nimi umowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 http://www.pocztakwiatowa.pl/ http://www.kupkwiaty.pl/kwiaciarnia/promocje/bukiet.html Żeby tylko ceny były tylko niższe :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 no z cenami to na glowe upadli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 o żesz 1 róża 50zł? nie no niezły hardcore :D to chyba lepiej kupić i zamówić kuriera ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 ja korzystałem kiedyś z http://www.twojekwiaty.pl/ - nie zawiedli :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Proponuję zrobić tak, jak radzi Soften - podzwoń po kwiaciarniach, które znajdują się w pobliżu "odbiorcy" i popytaj czy zgodzą się dowieść kwiaty we wskazany adres. Często, takie kwiaciarnie nie pobierają żadnych opłat za dowóz kwiatów na terenie miasta, tylko za same kwiaty... Sprawdzone w Bielsku, i w Katowicach... ;) Wychodzi to dużo taniej niż zamawianie na stronach internetowych... Edytowane 24 Listopada 2006 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 tak zrobię, bo rzeczywiście ceny są przegięte, najwyżej zatrudnie jakiegoś kumpla, zrobie mu jakiś przelewik i zapłaci gotówką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Pamietacie topic o 100 (albo i 200) różach w koszu (ułozone w serce) :> ? Niestety, nie moge teraz znalezc tematu, ale goscia kosztowalo to ok. 2zl za sztuke jednej wielkiej rozy, bo kupowal na gieldzie kwiatowej. IMO drogi kucyku powinienes zrobic jak on i udac sie do lubej osobiscie, ew. zalatwic to przez zwyklego kuriera, albo spozytkowac ta kase na jakas kolacje / perfumy dla niej etc. Sam ostatnio zapłacilem 159zl (w promocji :/) za 10 róż z dostawą i jak pozniej zobaczylem ten bukiet, to sie zalamalem... kwiaty wygladaly jak warte 9zl, a 150 to koszt dostawy :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Myśle że jakby Kuc był w Polsce to by zrobił to osobiście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Poczka, a ty go wyreczyc nie mozesz? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eustachymotyka Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 ja korzystałem kiedyś z http://www.twojekwiaty.pl/ - nie zawiedli :P Też korzystałem z tej poczty, polecam serdecznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Ponad 7 letni topic odkopany żeby dodać taki wpis. Powiedz szczerze, bo autentycznie mnie to ciekawi, co sprawia, że ludzie wyszukują i dopisują takie coś jak wyżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2014 Ponad 7 letni topic odkopany żeby dodać taki wpis. Powiedz szczerze, bo autentycznie mnie to ciekawi, co sprawia, że ludzie wyszukują i dopisują takie coś jak wyżej? wpis reklamowy jak nic. ostatnio przegladam duzo artyklow o tematyce budowlanej i co rusz to wpis polecam gladz* taka i i taka, ja tez ja polecam, ja jej nie polecam, ale ten producent ma lepsza i tak czasem kilkanascie wpisow. *zamiast gladz moze byc plytka, panel, fuga, klej, szafka, bateria i co tam jeszcze kto chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...