Skocz do zawartości
kucyk

Kwiaty Na Odległość

Rekomendowane odpowiedzi

Tajemniczy tytuł co nie :>

Chodzi mi o takie coś - potrzebuję namiar na jakąś firmę, która na terenie województwa śląskiego dowozi kwiaty pod wskazany adres, ale uwaga - będę mógł w niej zapłacić przelewem na konto B)

Czy istnieje coś takiego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie kumpel do Konina wysyła kwiaty do dziewczyny on jest z Łodzi, zadzwonił do kwiaciarni w Koninie znalazł nr w książce telefonicznej i powiedział czy jest możliwość właścicielka się zgodziła i tak już ponad rok robi, tylko musisz znaleść w tym mieście kwiaciarnie która dowozi do domu sądze że bez problemu się zgodzą wkońcu jest to dla nich zarobek. Troche musisz podzwonić niestety, ale dla chcącego nic trudnego.

Edytowane przez Soften

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję zrobić tak, jak radzi Soften - podzwoń po kwiaciarniach, które znajdują się w pobliżu "odbiorcy" i popytaj czy zgodzą się dowieść kwiaty we wskazany adres. Często, takie kwiaciarnie nie pobierają żadnych opłat za dowóz kwiatów na terenie miasta, tylko za same kwiaty... Sprawdzone w Bielsku, i w Katowicach... ;) Wychodzi to dużo taniej niż zamawianie na stronach internetowych...

Edytowane przez Wreq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamietacie topic o 100 (albo i 200) różach w koszu (ułozone w serce) :> ? Niestety, nie moge teraz znalezc tematu, ale goscia kosztowalo to ok. 2zl za sztuke jednej wielkiej rozy, bo kupowal na gieldzie kwiatowej. IMO drogi kucyku powinienes zrobic jak on i udac sie do lubej osobiscie, ew. zalatwic to przez zwyklego kuriera, albo spozytkowac ta kase na jakas kolacje / perfumy dla niej etc. Sam ostatnio zapłacilem 159zl (w promocji :/) za 10 róż z dostawą i jak pozniej zobaczylem ten bukiet, to sie zalamalem... kwiaty wygladaly jak warte 9zl, a 150 to koszt dostawy :]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponad 7 letni topic odkopany żeby dodać taki wpis. Powiedz szczerze, bo autentycznie mnie to ciekawi, co sprawia, że ludzie wyszukują i dopisują takie coś jak wyżej?

wpis reklamowy jak nic. ostatnio przegladam duzo artyklow o tematyce budowlanej i co rusz to wpis polecam gladz* taka i i taka, ja tez ja polecam, ja jej nie polecam, ale ten producent ma lepsza i tak czasem kilkanascie wpisow.

*zamiast gladz moze byc plytka, panel, fuga, klej, szafka, bateria i co tam jeszcze kto chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi