Skocz do zawartości
greg sd

Maxidata @ Wow Mod >> Worklog <zawieszony>

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialem tak zrobic tzn wyciac falowane okno ale nie chcialem za bardzo ograniczac tego i tak malego lcd. kolor tez mi sie nie podoba, chyba w polowie tygodnia dam do ma

lowania proszkowego tylko prosze o propozycje koloru ktory bedzie waszym zdaniem odpowiedni. potem zrobie ladna artystyczna grafike i bedzie git :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem jedno, nigdy więcej nie bede bawił się w modyfikacje budy, to nie dla mnie....

Dobre :>

Ja też wiem jedno - obudowy niestandardowych kształtów i rozplanowania są może fajne i młodzieżowe, ale piekielnie wredne w konserwacji i wymianie podzespołów. Nigdy więcej kanapek z Pentium 2, triumfuje utylitaryzm i asceza konstrukcji :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żaden inny mi nie pasuje z bardzo, nie chce zrobic np brązowego klocka. A czarny wydaje mi sie pasujący do wszystkiego.

beżowy piaskowy i drobne motywy aerografem?

Edytowane przez msn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też wiem jedno - obudowy niestandardowych kształtów i rozplanowania są może fajne i młodzieżowe, ale piekielnie wredne w konserwacji i wymianie podzespołów. Nigdy więcej kanapek z Pentium 2, triumfuje utylitaryzm i asceza konstrukcji :>

no.. teraz już wiesz dlaczego człowiek_o_najwolniejszym_pasku_postępu_prac dysponuje właśnie takim paskiem... :) Jak ktoś idzie na ślepo błądząc w czeluściach odkrywczego modowania niestandardowej budy to czychają na niego liczne niespodzianki mniej lub bardziej ciekawe i o wiele więcej problemów niż modera, który fabrykuje fabryczną obudowę... Ale nie jest tak znów źle... jestem po prostu leniem :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba musze wybrać sie do jakiegos znajomego i pograc troche u niego w wow'a, bo niestety moj sprzet nie jest do tego zdolny... :D

Niestety musze teraz przychamować z z modem ponieważ osoba która robi grafiki ma kolokwia (powodzenia) ;). W takim razie za jakis mc bedzie większy update, a narazie będe myślał.

Edytowane przez greg sd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko zebyś się na śmierć (moda) nie zamyślił :)

Nie bój, za dużo zrobił i zainwestował żeby $#@^&*^%$# to teraz w kąt. Nie wiem co Wy ostatnio tak nie wierzycie w te mody, nie wiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bój, za dużo zrobił i zainwestował żeby $#@^&*^%$# to teraz w kąt. Nie wiem co Wy ostatnio tak nie wierzycie w te mody, nie wiem..

Niektorym sie wydaje ze zrobienie moda... to juz tak chwial i jest... a prawda jest taka ze jak sie czlowiek uczy.. ma zajecie to czasem poprostu nie ma czasu na mody.....

zrobienie moda to wykozystanie wolnego czasu, aby sie nie nudzic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko zebyś się na śmierć (moda) nie zamyślił :)

Narazie jest to niezależne odemnie, musze czekac na grafike zeby malowac, a zeby malowac musze miec wyciete okno, więc myślenie jest tylko efektem ubocznym :D :D joke. Jesli ktos wie jak zlikwidowac kolokwia to niech pisze pw wtedy mod ruszy wczesniej ;)

Edytowane przez greg sd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bój, za dużo zrobił i zainwestował żeby $#@^&*^%$# to teraz w kąt. Nie wiem co Wy ostatnio tak nie wierzycie w te mody, nie wiem...

... pomyślmy... zrobiłem już sporo, zainwestowałem ze 300 monet w złocie i pewnie trochę jeszcze w sprzęcie... a bio stoi w kącie :lol:. Nie wierzymy bo jak tu wierzyć skoro .. bio stoi w kącie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... pomyślmy... zrobiłem już sporo, zainwestowałem ze 300 monet w złocie i pewnie trochę jeszcze w sprzęcie... a bio stoi w kącie :lol:. Nie wierzymy bo jak tu wierzyć skoro .. bio stoi w kącie...

Ty jak zwykle jesteś pełen optymizmu w stosunku do mojej pracy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehh dawno mnie tu nie było :) Projekt zawieszony, niestety. Tak to jest polegać na ludziach, tu ukłon w strone siostry mojego kolegi.

Jesli ktos z was ma znajomego/siostrę/brata/psa/chomika etc. który umie malować proszę o PM'a. Zapłacę za to malowanie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapłacę za to malowanie!

to nie możesz do jakiegoś grafika/artysty/malarza iść? :)

przejdź się do jakiegoś liceum plastycznego i zagadaj z nauczycielem, albo dyrektorem/ką - powinni Ci wskazać kogoś kto Ci to zrobi za pół darmo...i to wcale nie jest tak głupi pomysł jak może się zdawać!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie możesz do jakiegoś grafika/artysty/malarza iść? :)

przejdź się do jakiegoś liceum plastycznego i zagadaj z nauczycielem, albo dyrektorem/ką - powinni Ci wskazać kogoś kto Ci to zrobi za pół darmo...i to wcale nie jest tak głupi pomysł jak może się zdawać!

Byłem, rozmawiałem w ASP we Wro to w zasadzie mnie wyśmiali. Co do artysty to oni i tak zawsze zrobia po swojemu a nie tak jak potrzeba :)

PelzaK- to już nie moja wina że ktoś mnie w balona robi, bo sam jestem zły bo kasa poszła juz ładna na to a nic narazie nie mam :/

Myśle żeby wydrukować to w jakis sposób, ale chyba nie bedzie to estetyczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi