daFojtek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 moze ktos wie jak na tej plycie uruchomic ta grafike czyli Radeona 9000??? bardzo prosze o pomoc bo potrzebuje tymczasowo zlozyc takiego kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 ja mam p3b-f i r9000 nie wiem w czym masz problem płyty całkiem podobne (moja troche lebsza 8) ). Jeżeli chodzi oto że płyta nie wykrywa karty to zainstaluj nowy bios do tego asusa powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 hmmmmm no to musze pozyczyc od kogos jakas inna grafe bo nie mam zadnej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 a moze jest na forum jeszcze jakis uzytkownik ASUSA P2B Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 P2L97 LXi440 + Radeon 8500LE = sukces. Nie wiem jak z RV250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 kurde zebuym tylko jakas grafe skolowal to moze sie uda bo 2 tygodnie bez kompa to chyba nie wytrzymam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 kurde zebuym tylko jakas grafe skolowal to moze sie uda bo 2 tygodnie bez kompa to chyba nie wytrzymam Idź do sklepu z używanymi kompami i kup sobie za 20-30zł jakiegoś m64 i do surfowania będzie lux. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 no kurde bios zaktualizowalem na najnowsza bete i kiszka ale pozyczylem od kumpla Savage 4 32MB coprawdz cienka karta juz teraz ale w unreal 1 sie pogra w S3Metal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 daFojtek jakie ta karta ma taktowania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a właściwie to co się dzieje - masz chociaż posta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 daFojtek jakie ta karta ma taktowania?GPU: 250 PAMIECI: DDR 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a właściwie to co się dzieje - masz chociaż posta?no wlasnie nie ogulnie ta plyta nie chce z ta grafika wystartowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a czy masz chociaż beep-y? czy cisza, czarno 8O ? nie pamiętam czy to mobo ma przełącznik agp1/2, może to to, może zasilacz nie ciągnie, może konflikt z memorkami (to najszybciej), zobacz na innej grafie czy masz w biosie startową kartę na agp czy pci - można wystartować z pci (2 karty) i zobaczyć co winda na to. no i podmień memorki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 a czy masz chociaż beep-y? czy cisza, czarno 8O ? nie pamiętam czy to mobo ma przełącznik agp1/2, może to to, może zasilacz nie ciągnie, może konflikt z memorkami (to najszybciej), zobacz na innej grafie czy masz w biosie startową kartę na agp czy pci - można wystartować z pci (2 karty) i zobaczyć co winda na to. no i podmień memorki. jest cicho i ciemno monitor nawewt nie startujre pamieci tez sprawdzalem no i grafika z S3 Savage 4 chodzi ok w biosie pierwsze jest AGP zworki nigdzie nie znalazlem niestety bios tez najnowszy wgralem a co do zasilacza to raczej jest ok bo to na nim jest moj standardowy komp czyli Radeon 9000 Athlon XP 1600+ i duzo innych <span style="color:red;">[ciach!]</span>l ktore nie zmiescily sie juz w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja mam p3b-f i r9000 nie wiem w czym masz problem płyty całkiem podobne (moja troche lebsza 8) ).Bardzo odwazny sad wydales, to ze P3B-F jest nowsza to wcale nie znaczy ze jest lepsza. Seria P2B-x to najlepsze produkty Asusa i nic innego co dotychczas wyszlo nie moze im dorownac. Wracajac do sedna sprawy, mam P2B-S (serwerowa) i w prawdzie nie odpalalem takiego Radka ale wiele kart juz w niej goscilo i nigdy nie bylo zadnych problemow z postami. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mnie chodziło o taktowanie tego Savage nie Radeona :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 savage4 taktowanie 110/125 pro 125/143 .Najlepsa karta do UT,jak ktos jest fanem musi ja miec.Ta gra nawet na V3 gorzej wyglada i na sazage4 i V3 2000 tyle samo fps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mnie chodziło o taktowanie tego Savage nie Radeona :)o kurde bo ja teraz pamietam. nic jak bede mial chwilke to sprawdze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 savage4 taktowanie 110/125 pro 125/143 .Najlepsa karta do UT,jak ktos jest fanem musi ja miec.Ta gra nawet na V3 gorzej wyglada i na sazage4 i V3 2000 tyle samo fpsS3 Metal robo swoje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja ma taki sam problem ale na plycie ABIT BX133 RAID i z HIS ATI RADEON 9000 link do moijego problemu http://forum.battlenet.pl/viewtopic.php?To...ID=11964&page=1 pozdrowka Dopalacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...