TK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Witam. Dostałem dziś lapka HPka. Niestety ma on zepsuta pł gł oraz kartę graficzną- ale nie mam jak tego sprawdzić :( Jest to stwierdzenie na serwisie u HPka. Potrzebuje również dysk do niego. Bo nigdzie nie moge go znaleźć :) Chyba też nie ma. Jeśli dobrze myśle to jest on wielkości Ipoda i jest takie puste miejsce na mobo. Procek to Pentium ( pewnie Dothan) 1,4. Postanowiłem że nie będe go sprzedawać na części więc mam pytanie. Potrzebuję nie drogiej płyty. Co polecacie? Oraz nie wiem co z vga... mam mobility 9000 wygląda ok. No ale na fakturze jest napisane że też nie działa... Czy jeśli włoże obojętnie jaką vga to zadziała? To mój 1 laptop. I jestem zielony. Rozkręcałem go ponad godzine :] Nigdy się tak nie umordowałem z kompem :) Więc proszę o porady itd. I czy wogóle jest sens wkładania w niego kasy... HP niby najlepszy. A wygląda super, jeszcze ten duży monit :) Czekam na odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Polecamy plyte do nx7000 :lol: Chyba nie nie myslisz ze masz jakis wybor co do plyt glownych :D Graficzna o ile dobrze pamietnam to faam byl MR9200.Nie jest ona przypadkiem na stale na plycie glownej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Tak miało być - fakt. Ale nie jest... jest mobility 9000. Gdzie moge dostać płyte do niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Tuning-komp napisał(a): Witam. Dostałem dziś lapka HPka. Niestety ma on zepsuta pł gł oraz kartę graficzną- ale nie mam jak tego sprawdzić :( Jest to stwierdzenie na serwisie u HPka. Potrzebuje również dysk do niego. Bo nigdzie nie moge go znaleźć :) Chyba też nie ma. Jeśli dobrze myśle to jest on wielkości Ipoda i jest takie puste miejsce na mobo. Procek to Pentium ( pewnie Dothan) 1,4. Postanowiłem że nie będe go sprzedawać na części więc mam pytanie. Potrzebuję nie drogiej płyty. Co polecacie? Oraz nie wiem co z vga... mam mobility 9000 wygląda ok. No ale na fakturze jest napisane że też nie działa... Czy jeśli włoże obojętnie jaką vga to zadziała? To mój 1 laptop. I jestem zielony. Rozkręcałem go ponad godzine :] Nigdy się tak nie umordowałem z kompem :) Więc proszę o porady itd. I czy wogóle jest sens wkładania w niego kasy... HP niby najlepszy. A wygląda super, jeszcze ten duży monit :) Czekam na odpowiedzi. lol t-k nie zachowuj sie jak troll ciekawe jak kupisz mobacza do tego hp. Jedyne xródło to pewnie serwis hp a tam ceny kosmos. Ktoś sotatnio pisał- stwierdzili mu mobo i grafe do wymiany.sugerowane koszty naprawy 3.5k netto :lol: Ogólnie jak nie masz dojść w serwisie lapków to zapomnij i go syl na częsci bo nie masz jak go wyszykowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 Ja też mam na fakturze 4,5k tyle że brutto za naprawę :lol2: No nic.. szkoda :( Pewnie go będe musiał na części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxxxio Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 No to bardzo ciekawe :lol: Bo nx7000 byl tylko z mr9200 ;) Poszukaj po szrotach(czyli po serwisach) i na allego(w tej chwili chyba nie ma). A masz pewnosc ze co kolwiek w nim dziala ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2006 No nie ... Na fakturze jest że do wymiany mobo i vga... A czy reszta działa. Nie mam pojęcia. Pewnie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...