siwaski Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mam k7s5a i 1700Xp 0.13 i po modzie jak ustatwiam mnoznik wyzszy niz 12.5 to nie wstaje :-( Czy ktos z was mial taki problem??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 wszyscy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 komus sie udalo :D Kaszpir'owi. ma nick chyba z jakimis /// i \\ wiec Ci nie podam dokladnie. Ale temat mial o tym: "Obalam Mity" czy jakos tak :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mi na ASUSIE A7V8X udalo sie odpalic procka na mnozniku 15*133 na napieciu 1,7V. Narazie nie probuje wiecej bo mam jakis tandetny miedziany wentylator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...