Duncan Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Zdaje się, że wielu z nas ma tą płytę stad myślę, iż będziecie zainteresowani. :lol: Oto link: New bios, Aha jeszcze nie testowałem bo pliczek dzisiejszy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 no...kto go pierwszy wyprobuje :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 no...kto go pierwszy wyprobuje :?: :lol:Jestem w trakcie :wink: Z ciekawszych co zauważyłem są 2 nowe opcje co do ustawień ram-u. Dotychczas widziałem je tylko u Abita :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 no...kto go pierwszy wyprobuje :?: :lol:Jestem w trakcie :wink: Z ciekawszych co zauważyłem są 2 nowe opcje co do ustawień ram-u. Dotychczas widziałem je tylko u Abita :D Jakie to sa opcje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Jakie to sa opcje ?Te opcje to: DCLKI Timing DCLKO Timing Na razie ten bios mnie nie zachwycił. W porównaniu do 2314 wyniki w sandrze są minimalnie (Kilka MB/s) - gorsze przy FSB 166. W 3DMarku w granicach błędu (różnica 3 pkt.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 30 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2002 Jakie to sa opcje ?Te opcje to: DCLKI Timing DCLKO Timing Na razie ten bios mnie nie zachwycił. W porównaniu do 2314 wyniki w sandrze są minimalnie (Kilka MB/s) - gorsze przy FSB 166. W 3DMarku w granicach błędu (różnica 3 pkt.) A co te opcje robia i jakie parametry najlepiej ustawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Małe sprostowanie :oops: W 2314 też były te opcje tylko przy ustawieniach na Turbo obie ustawiały się na 0, a w tym nowym ustawiają się na auto i najniższe co można ustawić to 0,5 dlatego początkowo wydawało mi się że coś tu nowego. Podsumowując nowy bios to nic specjalnego na 2314 można osiagnąć lepsze wyniki :( A co do tych opcji jak to timingi im niższe tym lepiej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...