michal-zal Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Zastanawiam się na wyborem jednego z dwóch modeli samsunga LE32N71B http://www.samsung.com/pl/products/televis...tv/le32n71b.asp LE32M71B http://www.samsung.com/pl/products/televis...tv/le32m71b.asp Który wybrać? czy poczuje różnice między 12mld a 25mld kolorów , lub tym że jeden ma 100HZ który byłby lepszy mniej, smużył od czasu do czasu byłby podłączony komputer ale głownie TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 Dołączam się do pytania. A może inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) Mirai 32' polecany na forach hd ze wzgledu na cena/jakosc ;) widzialem dzisiaj taki w akcji,trailer Halo2 leciał az sie chcialo grac :) Edytowane 24 Listopada 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 seria n71 samsunga jest słaba juz lepiej M wziąć, co do Mirai to nie radze innego sygnału oglądać na nim niż HD. Za mało sprecyzowałeś potrzeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 M jest jedna z najlepszych serii Samsunga. M71 polecam, sam w domu mam M61. Roznica tkwi wylacznie w zlaczach (w 71 jest ich troche wiecej [2xHDMI]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 to i ja się doczepie do pytanka ale tylko do tv grundig 32' cinaro 32LXW82 warto go kupic za 2500?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 to i ja się doczepie do pytanka ale tylko do tv grundig 32' cinaro 32LXW82 warto go kupic za 2500?? Ja proponuje lg lc3r. Nowy model ma duzo lepsze skalowanie programow sd od konkurencji a hd z N jest super. Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 1 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 to może ja odkopie temat i dołącze się ze swoim pytaniem: waham się pomiędzy dwoma modelami samsunga le26r71b i le27s71b czym one się różnią? parametry mają praktycznie identyczne ten drugi(większy) jest tańszy o 300zł a może polecicie mi jakis inny tv lcd z hd-ready do mniej wiecej 2600zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 http://allegro.pl/item161114461_telewizor_..._hdmi_kajt.html Jak dla mnie nie ma wad:) no moze dlugo sie wlacza z 5sekund, obraz idealny dziwek jak na tv to spoko, sporo ustawien i nie trzeba zagladac do instrukcji, wersja w wejsciami, vga, hdmi, composite, i component okolo 2,9k w media tragedia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 troszke za drogo jak dla mnie, to co mam przeznaczone to i tak bezwzględny max :cry: chyba jednak się zdecyduje na tego szajsunga 27' ma praktycznie identyczne funkcje a różni sie od tamtego tylko matrycą i podobno pierwszorzędnie pracuje z komputerem no i 300zł w kieszeni zostaje na telewizje n pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...