biały7 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam, podłączając swój dysk [WD Caviar WD1600JB-00GVA0] do innego komputera spotkała mnie dość dziwna przykrość, mianowicie 3 z 4 partycji po włączeniu zwracają mi następujący błąd: i co ciekawe właściwości każdej z partycji wyglądają tak: I teraz proszę o pomoc co zrobić aby wszystko działało jak należy i żebym nie stracił zawarty na dyskach danych [o ile się tak da] z góry dziękuję za pomoc biały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Podaj raport SMART. Można go odczytać za pomocą everesta albo innego programu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały7 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Udało się mi odzyskać wszystkie dane :D a wszystko dzięki programowi "GetDataBack for NTFS" czyli mogę go polecić wszystkim z takim błędem jaki u mnie wystąpił. Edytowane 25 Listopada 2006 przez biały7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...