Gość Winter Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam, Znajomy posiada drugi komputer ze starą kartą Radeon 7200. Pobrałem mu sterowniki 6.5 i 6.11, wczoraj robiłem reinstalkę systemu na winxp. Zainstalowałem stery, ale jest problem, podczas instalacji całego zestawu jest zwiecha przy instalacji sterownika WDM. Zatem ominąłem jego instalację. Niestety po restarcie nie chodzi również CCC, nie może czegoś tam zainicjować (chyba cli.exe). W menedżerze urządzeń mam wykrytą grafę, sterowniki poinstalowane, ale 2 są ustawione jako nieznane, zakładam, że to Secondary. Jednak nie idzie ich zainstalować, przy próbie wskazania im sterowników od ATI instalują się, a jak pasek dojdzie do końca to Winda się resetuje. Dodam, że przed reinstalką był również winxp i wszystko chodziło, razem z CCC. Używałem wtedy też sterowników 6.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Driver Cleanerem sprobuj posprzatac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Próbowałem. Dalej to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 A sciagnales poprawna wersje sterow dla tej karty? Bo to powinna byc ta: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam, Znajomy posiada drugi komputer ze starą kartą Radeon 7200. Pobrałem mu sterowniki 6.5 i 6.11, wczoraj robiłem reinstalkę systemu na winxp. Zainstalowałem stery, ale jest problem, podczas instalacji całego zestawu jest zwiecha przy instalacji sterownika WDM. Zatem ominąłem jego instalację. Niestety po restarcie nie chodzi również CCC, nie może czegoś tam zainicjować (chyba cli.exe). W menedżerze urządzeń mam wykrytą grafę, sterowniki poinstalowane, ale 2 są ustawione jako nieznane, zakładam, że to Secondary. Jednak nie idzie ich zainstalować, przy próbie wskazania im sterowników od ATI instalują się, a jak pasek dojdzie do końca to Winda się resetuje. Dodam, że przed reinstalką był również winxp i wszystko chodziło, razem z CCC. Używałem wtedy też sterowników 6.5 A może trzeba zainstalować NET.FRAMEWORK ? I dopiero sterowniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...