leo555 Opublikowano 25 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2006 Witam, Mam problem z licznikiem na strone www. Pisze stronę w Front Page 2003. Z intka ściągłem sobie licznik na stronę w postaci kodu html jednka jak wstawię licznik na tronę i zapiszę ją podczas otwierania na różnych kompa licznik się przesuwa po stronie, również jak stronę zmniejszę np na połowę ekranu to wszytsko na stronie jest ok natomiast sam licznik się "rozjeżdża". Co mam zrobić żeby był w jednym, ustalonym przeze mnie miejscu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Naucz sie HTML i nie uzywaj FrontPage... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Jak już coś to podaj fragment kodu... poza tym rada Atak#komarA jest jak najbardziej na miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 piszę stronę we frontpage'u... czy we frontpage'u stron się czasem nie ROBI? Bo to chyba wysiwyg z tego co pamiętam.. więc pewnie o kodzie html autor niewiele wie... ale jeśli się mylę, to pokaz kod strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...