Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 1800zł i GF2 MX + monitor15", mogę więc kupić albo dobrej jakości monitor 19", albo wymienić oba podzespoły np. 17'' CTX Futura PR-711FL(dobrej jakości17"na trinitronie)-1250zł + Gainward na GF-Ti200- 600zł.

Którą opcję byście wybrali :?: :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli masz zamiar grac - to opcja monitor + grafika,

jezeli tylko 2D to sam monitor (zalezy jeszcze jaki jest tem GF2MX - czy nie jakis badziewny - przede wszystkimchodzi o obraz jaki generuje, chociaz zawsze mozna usunac filtry...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Mam 1800zł i GF2 MX + monitor15", mogę więc kupić albo dobrej jakości monitor 19", albo wymienić oba podzespoły np. 17'' CTX Futura PR-711FL(dobrej jakości17"na trinitronie)-1250zł + Gainward na GF-Ti200- 600zł.

Którą opcję byście wybrali :?:  :?:  :?:

Nigdy w zyciu nie dalbym za monitor 1800 zeta.

Bierz 17 i gf3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Nigdy w zyciu nie dalbym za monitor 1800 zeta.

hehehe - ja za mojego Philipsa 17" dalem ponad 3 lata temu prawie 2.5 tysiaca 8O (tyle ze kiedys 17" byly drogie i dobre, a teraz coraz trudniej trafic na pozadny egzemplaz)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesli kupujesz monitor 19" to juz lepiej od razu dobry - oczy ma sie jedne. Tak przy okolo 2000 sa dobre... Ja wzialbym monitor 19" teraz, a za jakies pol roku-rok wymienil grafe.... Na tym MX moze jeszcze troche pociagniesz...

A teraz tak patrze, przeciez bedziesz sprzedawal monitor 15" i grafe. Spokojnie kupisz 19" monitor (Philips PXX 19") i do tego GF3 !!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...