misiu2099 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam niedługo kończy mi się umowa na neostrade 256 i właśnie się zacząłem zastanawiać nad zmianą dostawcy (ceny neo idą w góre a prędkość i limity dobijają :-| ). czy moglibyście poradzić mi który internet wybrać?? jak już wspomniałem obecnie korzystam z neo256. jest ona rozdzielona na 4 kompy przez router, a w przyszłości może dojść piąty komputer, więc możliwość dzielenia łącza tez jest ważna. aha i czy mogłby ktoś podać linka do strony na której można było sprawdzić czy można podłączyć chello u siebie??(wpisywało się miasto i nazwę ulicy) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidaziom Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam niedługo kończy mi się umowa na neostrade 256 i właśnie się zacząłem zastanawiać nad zmianą dostawcy (ceny neo idą w góre a prędkość i limity dobijają :-| ). czy moglibyście poradzić mi który internet wybrać?? jak już wspomniałem obecnie korzystam z neo256. jest ona rozdzielona na 4 kompy przez router, a w przyszłości może dojść piąty komputer, więc możliwość dzielenia łącza tez jest ważna. aha i czy mogłby ktoś podać linka do strony na której można było sprawdzić czy można podłączyć chello u siebie??(wpisywało się miasto i nazwę ulicy) pozdrawiam Neo drożeje? :blink: Pierwsze słyszę. Ja bym nic nie ruszał, orcz przejścia na 1 mbit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mernest Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja bym polecił usługe netii net24 z powodu tego że nie ma limitu pobranych danych na miesiąc co w przypadku dzielenia jest bardzo ważne, i jak Dzidaziom napisał najlpiej wybrać na 5 osób łącze koło 1mbps w przypadku netii byłoby to 1,5mb za 170zł/miech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) bo narazie korzystam z promocji i mam tą neo256 po 59 zł bez VAT. dostałem ciekawą propozycje przejscia na 1mb, ale też staram się przejżeć inne oferty, gdyż limity na neo nie są zbyt duze w przeciwnieństwie do kokurencji. mam pytanie: czy jest ktoś na forum z gdańska i korzysta z BIALL-NETu. ich oferta jest całkiem niezła, lecz jestem ciekaw jak u nich z niezawodnością... pozdro -------------- sprawa sie sama rozwiązała :) zadzwoniłem na błękitną linię i miła pani zaproponowała mi promocje: neta mam o 4 ziko drożej a prędkość to 1mbps :D najmniej kombinowania i najszybciej :-P dzieki wszystkim za rady. pozdro Edytowane 26 Listopada 2006 przez misiu2099 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja bym polecił usługe netii net24 z powodu tego że nie ma limitu pobranych danych na miesiąc co w przypadku dzielenia jest bardzo ważne, i jak Dzidaziom napisał najlpiej wybrać na 5 osób łącze koło 1mbps w przypadku netii byłoby to 1,5mb za 170zł/miech. lepiej wsiasc dsl;a 1000 w tepsie koszt miesiecznie 127,435brutto przy umowie na 24 miechy (6miechow po 1zł) dsl2000 - 173,185 pozdraiwam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 bo narazie korzystam z promocji i mam tą neo256 po 59 zł bez VAT. dostałem ciekawą propozycje przejscia na 1mb,(...) neta mam o 4 ziko drożej a prędkość to 1mbps :D najmniej kombinowania i najszybciej :-P dzieki wszystkim za rady. pozdro 59 bez vatu za 256? dżizys przecież takie ceny powinny być ścigane z urzędu :mad: ale powoli: 59 zł + 22% VAT + 4 zł = 75,98 za 1 mb? chyba zaczne dziękować opatrzności, że mieszkam tu gdzie mieszkam :D wracając do tematu: W Gdańsku nie macie Chello? za 100 zł miałbyś 3 mb Ja wolałbym się trzymać z daleka od Tepsy - podobno od nowego roku mają być jakieś lepsze warunki ale kto ich tam wie.. ps. 1 mb "no limits" za 48 zł i jeszcze narzekam :unsure: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) lepiej wsiasc dsl;a 1000 w tepsie koszt miesiecznie 127,435brutto przy umowie na 24 miechy (6miechow po 1zł) dsl2000 - 173,185 pozdraiwam a gdzie masz dsl 1000 za 127 brutto ? wg. moich informacji to w promocji jesiennej jest za 169 zł http://www.internetdsl.pl/ Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Krzynek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Lukasekbp wzial pod uwage 6 pierwszych miesiecy za 1zl, dalsze 18 po 169 czyli srednia na miesiac w czasie tej 2 letniej umowy wychodzi ~127zl brutto Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 a nie lepiej przejrzec oferte np kablowki telofon masz duzo tanszy do tego neta pewnie bez limitow itp itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...