::::kyniu:::: Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 procek 44 c chipset 30 c hdd 32c na wentylu z radiatorem cooler master 6000 obr/mim prosze napiszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ważne!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Spox, ja na wodzie na procku mam o 4 mniej. A jak na wiatraczeq to luz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Niezle niezle :) Temperatury wpozo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Mysle ze niema sie czym martwic :) jak bedziesz mial powyzej 50 to mozesz zaczac juz cos myslec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 spoko temperaturki, ten antek jest pewnie w 0,13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 temp ok ,podejzewam ze wiatrak to strasznie glosny 6000obr to juz cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Głośny to chyba mało powiedziane ;) ,ale 44C to całkiem przyzwoita temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 eheh mpoj kumpel ma 71 w idle i sę nei przejmuje... za to mnie żal ściska jak patzre na marnującego się athlona 1,7.... palomno to nie throughbred ale.... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jezeli to jest temp po jakims stresie( co najmniej 30 min) to looz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 eheh mpoj kumpel ma 71 w idle i sę nei przejmuje... za to mnie żal ściska jak patzre na marnującego się athlona 1,7.... palomno to nie throughbred ale.... :P 71 8O 8O 8O To co on na nim jajka gotuje :?:?: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Jeżeli w pokoju masz 20pare stopni, a komp jest po lekkim wysiłku, to z tymi temperaturami nawet latem nie powinieneś mieć większych problemów z przegrzewaniem się kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemoth Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 oj ludzie ale jestescie naiwni skale bledu na takich odczytach z plyty siegaja nawet 10 stopni badz i wiecej.A po drugie odczyty nie sa z diody termicznej bo gdyby byly to wachania by siegaly min 20 stopni miedzy stresem i relaxem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 PAnie a gdzie robisz odczyty w biosie czy w Windzie???? i właśnie po stresie czy w idle ??????? Ja napisze tyle ze mam ok48st C w Idlu (ale mam 3000rpm na wentylu)a w stresie mam ok 57st..... Bo odczyty w biosie są dokladniejsze.....niz w jakis programikach:) Behemoth ..ale nie wydaje mi sie ze moga byc az takie wahania temperatur(20 st C)granice błędu to kilka stopni jest:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 A ja mam w idle 36-37 ( odczyt SpeedFan ) temp. przy kompie ok 25 st. Za to w biosie mam ok 31 st. Dziwne bo kiedyś jak miałem zestaw CPC to w biosie ( 57 st. )miałem wiekszą temp. niż z SpeedFan'a( 52 st. ). Bios mam cały czas ten sam 1015. WSZYSTKIE PODANE TEMP. SA W IDLE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziolek_pl Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 To zalezy w idle mam przy wentylach na chłodnicy puszczonych na 5V około 37*C na 12V 31*C w stresie (cpuburn) z wyłączonymi wentylami 50*C po 40 min z włączonymi 45*C mam durka 700 MHZ podkręconego na 1004 MHz 7,5*133 Vcore 1.9V Odczyty z motherboard monitor 5.2.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemoth Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 PAnie a gdzie robisz odczyty w biosie czy w Windzie???? i właśnie po stresie czy w idle ??????? Ja napisze tyle ze mam ok48st C w Idlu (ale mam 3000rpm na wentylu)a w stresie mam ok 57st..... Bo odczyty w biosie są dokladniejsze.....niz w jakis programikach:) Behemoth ..ale nie wydaje mi sie ze moga byc az takie wahania temperatur(20 st C)granice błędu to kilka stopni jest:) Szacuneczek oj to poczytaj sobie poczytaj a ja to wyczytalem gdzies i napewno gostek lepiej sie znal od ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILL_BLANT Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 ja na moim max 55 *c mam voolcnao 6cu NIE PLUS copershim iarctik silwer 3 Posmarowany coperr a na krcie graficznej ok 45*c na ful obciąrzeniu usprawniłem chłodzenie tylko z gyry na kościach ddr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 u mnie na vulcano 9 (ok. 2500rpm) temp procka 1700+@2400+: idle 32/stress max 38*C Do tego cs (tt) r.2 i as III. za to martwi mnie kt400: 41*C hmmm chyba troche duzo (pasywny zalman) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menda Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 kyniu, mam takie male glupie pytanko:jakiego masz coolera?bo tak srednio przy 6000 obrotow to "lekko" go juz slychac. chociaz,w sumienie kazdemu chodzi o to zeby mial cichego kampa. ja mam athlona 1700 w technologii 0,18, z tych starszych i przy nowym coolerze na 2800obr mam niecale 50 na relaxie i tak od 55 do 60 po dlugim stresie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 26 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2003 tak jak ktoś wyżej napisał różnica z płyty jest niezła.. ja oprze upgradem biosu miałem 34-36 w idle... teraz po upgrade mam koło 44-46 nie wiem co o tym myśleć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...