spoxxx Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 sugeruje sie allegro i cena tak do 260 zl tu podaje linki do aukcji logitech lub creativ a moze cos innego w tej cenie prosze o wasze propozycje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Logitech X-530, albo faje też są Genius SW 5.1 HomeTheather Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Najlepiej Logitechy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Też się zastanawiałem nad kupnem creative vs logitech i wybrałem x-530. Lepiej wyglądają, creative ma jakieś denne przezroczyste nóżki no głośniczków i na żywo dużo gorzej wyglądają niż na zdjęciach. X-530 grają głośno, mają mocne bassy. Nic w nich nie buczy. Jednak X-530 ma dwie małe wady: 1. Czasami jak są cicho (prawie na 0) to słychać angielskie/ruskie radio :lol: 2. Jak lodówka, odkurzacz się włączy to jest trzask :angry: Chociaż jak zmieniłem kompa to radio zamilkoło, a po zmianie listwy i trzaski się zmniejszyły. Edytowane 26 Listopada 2006 przez KiMR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Te Logi słyszałem razem z Audigy, graja całkiem przyzwoicie jak na taki zestaw, serio. Creativy nie wiem, bo słyszałem tylko na zintegrowanej dzwiekówce, było mizernie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Spytam tak przy okazji słyszał ktoś jak grają logitechy X-540 a może ktoś ma? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Słyszałem te głośniki i grają naprawde fajnie, sub ma membrane pod spodem, wreszcie jest pilot, no a dźwięk.... no cóż można powiedzieć, godny następca X-530, cena w normalnym sklepie około 350zł więc dośc sporo, ba w staurnie kosztują 399zł :? Edytowane 28 Listopada 2006 przez Fredek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centy Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Na allegro troche taniej, ale trzeba poczekać pewnie ceny spadną. Ciekawe że creativ w T 6100 zrezygnował z pilota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Czy my aby tematu o zestawach 5.1 to juz nie mamy, przyklejonego w dodatku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...