Krysti@n Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Ja z takim problemem. Odinstalowalem wczoraj Kxy(deko denerwujace charki podczas dzwiekow systemowych i brak pojecia z mojej strony o DSP) i zainstalowalem zwykle sterowniki do Live 5.1. Po tym zabiegu wszystko ladnie cacy - niby wszystko gra.. ale jedynie w winampie:| W innych programach nie mam dzwieku - ani podczas odtwarzania MP3 ani zadnego innego formatu. Dzwiek oprocz tego jest w tym Creative Play Center i jak otworze jakis film z youtuba to tez sie pojawia. Probowalem reinstalowac kodeki do filmow ale bezskutecznie. Ktos moze wie czym to moze byc spowodowane? ------ Maly update. Jak wlacze w ustawieniach AC3 "prefer other decoder" lub "Use Wave Out as defoult Audio render" dzwiek sie pojawia. Teraz tylko pytanie co zrobic zeby ten dzwiek szedl przez AC3 ? Edytowane 26 Listopada 2006 przez Krysti@n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Wyczyść driver cleaner wszsytko co masz od creativa i kx, zrób to w trybie awaryjnym.Ja mam taka sama karte jak ty i instaluje: creative_sbl_youppax122 388mb ikernelupdate 942kb YouP-PAX-Live3.33 40.9mb W takiej kolejności jak podałem jeśli dobrze pamietam i wszystko jest OK, to stero modalne na Audigy, masz dużo nowych opcji, suwaków etc. http://www.youp-pax.org/forumdisplay.php?fid=13 stery znjadziesz tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Postaram sie to pobrac - deczko ciezkie to jest. W sumie nie zalezy mi na jakichs bajerach w grach, tylko zeby bylo latwe w obsludze i ladnie gralo w filmach i muzyce :) Btw ten link cos nie dziala:) Edytowane 27 Listopada 2006 przez Krysti@n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FanEk Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Mi strona sie otwiera, używam firefoxa. Stery są miłe w obsłudze, ja głównie tylko mp3 i filmy. Moga nie działać tylko wszystkie opcje, bo te stery są od Audigy, ale nie przejmuj sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...