Black_war Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Otóż jaka jest karta dźwiękowa w tym laptopie i jakie do niej sterowniki zainstalować? Te z dołączonej płyty wywalają błąd przy instalacji i mam problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugster Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Witam. Proponuje pobrać program Everest (tu) - pokaże Ci jakie masz podzespoły. A tak ogólnie to google nie gryzą i 'mówią' że to - "Karta dźwiękowa - AC'97" :wink: Na stronie producenta nie ma co prawda sterowników do tego modelu ale z tego co widzę seria R również ma taką samą kartę dzwiękową, nie zaszkodzi ściągnąć i spróbować... klik --- Pozdrawiam Hugster Edytowane 26 Listopada 2006 przez Hugster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Nie rób ze mnie trolla, bo swoje wiem :) Właśnie o to chodzi, że everest też nie pokazuje, a te sterowniki od Benq r55e są dokładnie te same jakie miałem na płycie a cały pic polega na tym, że przy próbie instalacji w kolumnie Wynik pokazuje się NIEPOWODZENIE. OCZYWIŚCIE w instrukcji nic nie ma w ogóle wspomniane o karcie dźwiękowej ;) Edytowane 26 Listopada 2006 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugster Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Sory, ale tak zabrzmiało to pytanie :wink: bez urazy... Ale wracając do problemu, to jak w takim razie Everest odczytuje tą karte dźwiękową? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Nie odczytuje, jest poprostu szary ekran. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 zainstalowałes sterowniki od modemu??moze to dziwne ale miałem takie przypadki ze dzwiek nie działał jak nie były zainstalowane stery od modemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...