guru2 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Krotkie pytanie , czy warto dokladac 100 zl do wersji E ? czym sie rozni od standartowej ? dziekuje za szybka odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 P5B-E to ubozsza wersja P5B Dlx, wiec wlasnie cos pomiedzy zwykla P5B a Dlx. Jesli chcesz krecic to warto doplacic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Krotkie pytanie , czy warto dokladac 100 zl do wersji E ? czym sie rozni od standartowej ? dziekuje za szybka odpowiedz Ja wziąlem bo ma FireWire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 P5B-E to ubozsza wersja P5B Dlx, wiec wlasnie cos pomiedzy zwykla P5B a Dlx. Jesli chcesz krecic to warto doplacic. Ja tam miedzy P5B-E, a P5B Dlx widze zasadnicze roznice (zupelnie inny laminat). Chyba ze masz na mysli P5B-E Plus to wtedy faktycznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 P5B-E to ubozsza wersja P5B Dlx, wiec wlasnie cos pomiedzy zwykla P5B a Dlx. Jesli chcesz krecic to warto doplacic. Raczej bogatsza wersja P5B ;) Niestety co do kręcenia odziedziczyła największą wadę siostry, czyli max 2,1V na pamięciach, co skutecznie obrzydza oc :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja tam miedzy P5B-E, a P5B Dlx widze zasadnicze roznice (zupelnie inny laminat). Chyba ze masz na mysli P5B-E Plus to wtedy faktycznie...Eh fakt ;) Pomylilo mi sie z P5B-E Plus. Dzieki za poprawnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru2 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) hmm ale na p5b nie da sie podkrecac czy co ? wystarcza podstawowe funkcje vcore vmem cpuclock dzielniki proca podstawowe timingi .. do do zestawu dla brata a on nic @ nie bedzie ,ja czasem wpadne to moze sie cos powawie raczej podstawowe funkcje tylko potrzebne Edytowane 26 Listopada 2006 przez guru2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 hmm ale na p5b nie da sie podkrecac czy co ? wystarcza podstawowe funkcje vcore vmem cpuclock dzielniki proca podstawowe timingi .. do do zestawu dla brata a on nic @ nie bedzie ,ja czasem wpadne to moze sie cos powawie raczej podstawowe funkcje tylko potrzebne No wiesz na tym forum wszyscy są pr0 i jeśli płyta nie umożliwia pobicia rekordu świata to jest do niczego ;) Niemniej takiemu E6300 przy b.dobrych pamięciach, ewentualnie wspomożonych v-modem, można odrobinkę podbić zegary - np. dwukrotnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Raczej bogatsza wersja P5B ;) Niestety co do kręcenia odziedziczyła największą wadę siostry, czyli max 2,1V na pamięciach, co skutecznie obrzydza oc :-|2.1V jest w wersji 1.01G, w 1.02G masz już 2.4V - chociaż nie narzekam moje GD Pro przy 2.1V latają 920 4-4-4-7. Do tego płyta bez problemu robi FSB500 po wyjęciu z pudełka więc za tą cene nie ma co wybrzydzać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 A czy na P5B-E i na P5B-E Plus występuje przełączanie się strapa?? 1) Jeżeli nie to można P5B-E Plus rozważyć nawet jako lepszy wybór niż P5B Deluxe. 2) Czy są już w Polsce rev. 1.02G ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Strap przełącza się na wszystkich płytkach z P965 o ile mnie pamięć nie myli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Ale chyba mówisz tylko o wszystkich Asusach na P965, bo DS3 tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurass Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Na AnandTech osiągnęli na P5B-E 1.02G całkiem niezłe wyniki :D A cały artykuł z 20.10.2006 tu Edytowane 29 Listopada 2006 przez jurass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max340 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2006 A cos wiadomo kiedy będzie te rev. 1.02G w Polsce bo chyba jeszcze ich nie ma hm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 p5b jaka czestotliwosc ramu pójdzie max w dualu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Aktualnie sa dostepne P5B w rev 1.04, max vdimm 2.45, tyle co na deluxe i bez problemu smiga na FSB 500 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Oj to pięknie, ale: P5B, P5B-E czy P5B-E Plus jest na rev 1.04??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Oj to pięknie, ale: P5B, P5B-E czy P5B-E Plus jest na rev 1.04??? Ja mówie o P5B zwyklej, ej najtanszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 To i tak bardzo fajnie. Zejdę z DS3. Prowadzenie memek mnie w niej wkurzyło juz do zenitu. Ale jedno trzeba DS3 przyznać. Napięcia to ona trzyma wzorowo ( wszystkie). Żadnych droopów itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...