kamerek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Hej pytanie do posiadaczy czy faktycznie takie macie problemy czy tez to zalezy od modelu/serii prosze tylko o 1. - rzeczowość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja testowałem tego Liteona na biosach: S08, S09, S0A i nie miałem żadnych problemów z overburningiem. Niedawno wypalałem płytkę 99min i z rozpędu zapomniałem zmniejszyć szybkość nagrywania z x48 na x16. Poszło na max. szybkości i płytka jest OK :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Bawił się ktoś w podmianke BIOS'u w tym Liteonie 48246S na BIOS z 52x24x52x ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ponoc to jest do zrobienia, ale nie chcialbym byc pionerem ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja na razie co nagralem najwiekszego to kilka plytek 800 MB - bez zadnych problemow. Natomiast czasem przy ob jakiegos badziewia typu mint czy LG strasznie sie naped meczy, czasem nawet zgrzyta nagrywajac lead out, ale na ogol sobie daje rade :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Ponoc to jest do zrobienia, ale nie chcialbym byc pionerem ;-) pionierzy juz byli chyba na www.cdfreaks.com pisali cos o tym albo www.cdrinfo.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 ja nie mam żadnych problemów z overburningiem :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...