MeDAN Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Witam, mam problem z audio(zintegrowana k.muzyczna) i potrzebuje pomocy. Nagle z dnia na dzień przestało mi działać stereo na kompie. Podejrzewam że może coś przez przypadek zmieniłem gdzieś u ustawieniach. Sprawdzałem już wszystko i nie mam pomysłu. Na początku myślałem że rozwaliły mi sie słuchawki ale jednak nie, one są sprawne. Działa mi tylko lewy kanał.... zaczyna mnie to doprowadzac do szału :/ jak ktoś może pomoc to będę bardzo wdzięczny. Aha, stery od audio przeinstalowałem i nic nie pomogło. Edytowane 26 Listopada 2006 przez MeDAN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 suwaka balansu nie przesunąłeś w lewo? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 To była pierwsza rzecz którą sprawdziłem PelzaK :] objawy są takie właśnie jakbym miał gdzieś przesunięty... no ale nigdzie nie mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Ja mam podobny problem na wiezy ,sluchawki podlacze do wierzy i jest stereo a odlacze to mam mono , to robie tak ze zglasniam wieze prawie na maksa na moment i sciszam i zalacza sie drugi glosnik. Edytowane 1 Grudnia 2006 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 poza tym że wierza się pisze przez ż :)... problem jest dosyć trudny do zdiagnozowania jesli sie nie siedzi przy dysfunkcyjnym kompie...mógłbym tak tydzień czasu zadawać pytania żeby zdiagnozować co jest nie tak. Poruszanie kablem w gniazdku minijacka też nic nie powoduje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 No mam taki myk, żeby słuchać na 2 słuchawy to wyciagam troche minijacka i dzieki temu coś tam nie styka i sie robi mono. To jedyny sposób żeby normalnie czegoś posłuchac :/ . Szykuje sie zrobić formata ale czasu mi brak... chyba sie za to zabiore w czwartek. Jak już to nie pomoże to [gluteus maximus] blada i oddaje płyte na gware :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 wyciąganie jacka do połowy to nie jest dobry pomysł... bo wtedy łączysz dwa wyjscia ze sobą za pomocą słuchawek... grunt to ustalić czy to wada, fizyczna, sprzętowa czy softowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...