Skocz do zawartości
MeDAN

Stereo Nagle Znika :o ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z audio(zintegrowana k.muzyczna) i potrzebuje pomocy. Nagle z dnia na dzień przestało mi działać stereo na kompie. Podejrzewam że może coś przez przypadek zmieniłem gdzieś u ustawieniach. Sprawdzałem już wszystko i nie mam pomysłu. Na początku myślałem że rozwaliły mi sie słuchawki ale jednak nie, one są sprawne. Działa mi tylko lewy kanał.... zaczyna mnie to doprowadzac do szału :/ jak ktoś może pomoc to będę bardzo wdzięczny. Aha, stery od audio przeinstalowałem i nic nie pomogło.

Edytowane przez MeDAN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam podobny problem na wiezy ,sluchawki podlacze do wierzy i jest stereo a odlacze to mam mono , to robie tak ze zglasniam wieze prawie na maksa na moment i sciszam i zalacza sie drugi glosnik.

Edytowane przez radeksz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poza tym że wierza się pisze przez ż :)...

problem jest dosyć trudny do zdiagnozowania jesli sie nie siedzi przy dysfunkcyjnym kompie...mógłbym tak tydzień czasu zadawać pytania żeby zdiagnozować co jest nie tak.

Poruszanie kablem w gniazdku minijacka też nic nie powoduje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mam taki myk, żeby słuchać na 2 słuchawy to wyciagam troche minijacka i dzieki temu coś tam nie styka i sie robi mono. To jedyny sposób żeby normalnie czegoś posłuchac :/ . Szykuje sie zrobić formata ale czasu mi brak... chyba sie za to zabiore w czwartek. Jak już to nie pomoże to [gluteus maximus] blada i oddaje płyte na gware :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi