Adagio Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Witam! Jaka byscie polecaji karte telewizyjna na PCMCIA do lapka? Mam na oku takie cos - KWORLD NB-TV 100 Mobile Philips SAA7135 stereo Nicam Albo o Prolink PixelView Play TV FM Mobile Philips ASS7134 stereo Nicam z pilotem lub Karta TV AVER AVERTV USB 2.0 Co sadzicie o tym? Pozdro Edytowane 26 Listopada 2006 przez Adagio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 bylo gdzies ;] mastaha pisal o tym nawet chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2006 Ja używałem AvER Cardbus E500 i sprawowała się bardzo dobrze. Aktualnie do sprzedania więc odezwij się na PM jeżeli Cię interesuje ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...