_jaro_ Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Dzisiaj kupiłem Geforca 4 Titanium 4200 MSI Agpx8. Zrobiłem formata zainstalowałem stery wsyztskie oraz dentki 40.41 zarzucam 3dmarka i tutaj zdziwienie TYLKO 9600 Punktow co jest grane ?? Sprzęt jak poniżej winda Xp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 no troche malawo ja na swoim sprzecie w defaulcie mam lekko ponad 10k (patrz link w podpisie) a jakiego masz directxa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 No malo ale to nie wina gf jak by byla wieksza roznica to gf a tak to nie .Moze powlaczaj wszystko w biosie itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Direct X mam standardowego widnows xp tzn 8.0 może wrzucic mu 8,1 ?? ah i jakie są najlepsze stery do tego geforca ?? Jak taki wynik zostanie to powiem szczerze zawiodłem się bo tyle wyciągałem na Radku 8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 w windzie xp standardowo jest juz 8.1a pytalem czy masz 8.1a czy 8.1b czy 9.0 no ale mniejsza z tym. Moze faktycznie parametry w biosie masz nie powlaczane sprawdz agp fast write agp aperture size ustaw na 256. Nie wiem jaki bios ma msi nie znam jej wszystkich opcji ale wiem ze gdy mialem asusa a7v8x na poczatku tez sie zawiodlem na wyniku bo byl zaledwie 9450 ale po pogrzebaniu w biosie skoczyl na 9800 przy tym co mam nizej wiec jesli ty pokombinujesz to byc moze osiagniesz wiecej. Chociaz szczerze powiedziawszy to strasznie dziwi mnie ten wynik bo powinien wynosic conajmniej 11-12k na takim procu 8O Co do driverow to ja obecnie uzywam 42.01 + directx 9.0 + winXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ej, chłopaki chyba żartujecie sobie 8O Jakieś 2-3 miechy temu na P4 1.8 (bez kręcenia) i Leadtek 4200Ti (bez kręcenia!!!) na sterach bodajże 30.82 wynik 10,1k. A gdzie P4 1.8 do AXP 2,1GHz ?????? Tysiąca to na pewno brakuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 jak widac nie tylko ty jestes ZDZIWIONY ja na swoim 1700+ mam 10027 :) w defaulcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Ja mam na 41.09 i swiezym XP Pro na ponizszym konfigu (oczywiscie tym z AMD onboard ;)) 12050 na def. => 3DM2001, gf4_4200 MSI 64MB non o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 PROBLEM ROZWIĄZAŁEM :ppppppp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 To znaczy sie o co chodzi Tri ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 Tristan troche doradzil i już jest 11600 Na default Karty. draak_2002 jakie masz stery od plyty glownej i jakiego direct x?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 7 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2003 czyzby zxc mial ta sama plytke co ty?! :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 czyzby zxc mial ta sama plytke co ty?! :) :Dnie nie :) nie nawidze MSI ! i ich płyt! poprostu mam wstręt do tej firmy... MSI KT3ultra bawilem sie troche temu i jest syfna :P. Ja jak zawsze powerde by Epox miałem wsyztskie generacje u siebie Epoxa pod DDR z wyjatkiem KT400 i Nforce2 (brak funduszy) i tera jade na Epoxie :). Najlepsze płyty do hardcorowego o/c. Obecnie w pierwszym komputerze (tym niby od gier) mam EPX 8K3A v.1.1 na KT333CE (udoskonalony KT333) + 6kanalowy dzwiek zintegorwany. Plytka bardzo fajna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 To znaczy sie o co chodzi Tri ? :)na gg powiedzialem mu co ma zrobić i jedną z opcji trafiłem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 Brawo, tylko powiedz co to bylo. Przyda sie pozostalym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Kurde ja tez juz nie wiem. Na sprzecie jak ponizej mam podobny problem, 10600 3dMarkow. Nie wiem co jest. - Windows XP - Detonatory 41.09 - Via 4 in 1 ver. 4.42 - Pamieci 266@333 cl 2,5 - Procek idzie na 12x166 Juz sam nie wiem co to,wydaje mi sie,ze troszke wiecej tych punktow powinno byc. Moze byc to spowodowane mala iloscia ramu? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 nie ram raczej malo ma do 3dmarka tam glownie liczy sie grafa i proc. A co do punktasow to pewnie musisz pogrzebac w biosie masz rowniez ta sama plytke co kolega wiec problem moze tkwi w tym samym ustawieniu (ZXC wie w jakim) dla porownania na tym co mam ponizej osiagam okolo 11,5k oczywiscie grafa 300/600 i procek na 1605mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...