Gość dawidd64 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Siemka! Mam router D-Link DSL G-604 T. Gdy chcę przekierować porty żeby mieć high-id w emule, wogóle mi tych zmian niechce zpaisać. Czasami się zapisują informacje, ale to tylko na parę dni. Chodzi mi oto jak zapisać te informacje na zawsze:P P.S. A nie da się tak, że za jednym razem przekierwouje wszystkie porty, do gier itp. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam nowy firmware jak nie pomoze to serwis - to nie jest normalne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidd64 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 A mógłbyś mi podać link z firmware ?? Bo dokładnienie wiem jaki mam wybrać :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam http://www.dlink.pl/?go=jN7uAYLx/oIJaWVTAL...74sO5InNaVm7jQ= P.S. robisz to na wlasne ryzyko-poczytaj najpierw troche :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidd64 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam http://www.dlink.pl/?go=jN7uAYLx/oIJaWVTAL...74sO5InNaVm7jQ= P.S. robisz to na wlasne ryzyko-poczytaj najpierw troche :P Oks. Własnie kojarze, że takie aktualizowanie biore na własne ryzyko. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam WAZNE !!! tylko po kablu nie radiowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidd64 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam WAZNE !!! tylko po kablu nie radiowo Jak to po kablu :P Chodzi Ci o to, żebym uaktualnaił to na kompie do którego jest podłączny router?Bo teraz akurat siedze na laptopie, który łączy się z touterem bezprzewodowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam aktualizacje firmware nalezy robic po kablu ! radiowo roznie moze byc, chociaz wiekszosc ludzikow to olewa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawidd64 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 witam aktualizacje firmware nalezy robic po kablu ! radiowo roznie moze byc, chociaz wiekszosc ludzikow to olewa :P a o co chodzi, że po kablu bo nie bardzo rozumiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...