tAgAn Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 ten seasonic wdaje sie pozadny.. ale .. nowka MC 350 PFC 2,0 taki jak ja mam .. kosztuje 115 zł 3 lata gwary naprawde polecam zasilacz jest cichutki ;) :wink: ogolnie jestem z niego zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 29 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2006 ten seasonic wdaje sie pozadny.. ale .. nowka MC 350 PFC 2,0 taki jak ja mam .. kosztuje 115 zł 3 lata gwary naprawde polecam zasilacz jest cichutki ;) :wink: ogolnie jestem z niego zadowolonyPodpisuję się pod tym wszystkimi możliwymi kończynami, wystarczy spojrzeć w podpisie co mój MC-350 ATX 2.0 PFC ciągnie i nawet się nie zająknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2006 ten seasonic to na 12V ma 350watow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...