yankees1234 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam . Potrzebuje programu do obróbki filmu który odpala rodzaj plików .mov i zeby monza było dodawac muzyke i napisy a na koniec zapisac w formavie .avi . Doradzcie mi cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 Adobe Premiere Sony Vegas pełno tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 A można zapytać co produkuje takie pliki .mov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 To są pliki QuickTime. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 A no tak, dawno nie miałem z mnimi doczynienia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankees1234 Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 moj aparat Kodak DX 6490 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2006 nie wiem czy w quicktajmach występują rózne kompresje, ale w przypadku aparatów które produkują zwykłe avi zazwyczaj nie da się ich otworzyć w premierze czy vegasie.. ja muszę swoje wpierwiej oprawić za pomocą virtualduba na coś zjadliwego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Mam problem a ze smiecic nie nalezy moje zapytanie umieszczam w tym temacie (tylko nie mowic ze jestem archeologiem :P ) Jak zapisac gotowy, zmontowany film na dysku w Vegas 7.0d? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 plik\render? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...